Посна сарма какву још нисте пробали: Фил од пиринча и ораха, са 1 тајним састојком ОДИШЕВИЋЕ СВЕ!

Састојци:

1 главица киселог купуса
2 шаргарепе
1 димљена риба по укусу
250 г пиринча
2 празилука
2 црна лука
1 већи кромпир
150 г млевених или сецканих ораха
зачини по жељи

Прирпема:

Пропржите сецакн црни лук и празилук, па додајте рендани шаргарепу, кромпир и још кратко продинстајте. За то време пиринач потопите у води и додајте у тигања са поврћем. Динстајте неких 10 минута, зачините по жељи. Склоните са шпорета, па додајте орахе и рибу коју сте исцепкали. Увијте сарме, па ређајте у ватросталну или земљану посуду. Поређајте и листове купуса, па прелијте водом коју сте помешали са мало зачинске паприке. Пеците на 150°Ц око 4 сата.

Радост за жене: Пролећно цвеће које ће вам улепшати башту и терасу

Једна од главних ствари којој се жене највише радују...

5 феномелних торти без јаја и млека: Богате и укусне. И за посне и за мрсне дане

Шарена торта500 грама шећера 500 грама млевених ораха 1 - 2...