Посна сарма какву још нисте пробали: Фил од пиринча и ораха, са 1 тајним састојком ОДИШЕВИЋЕ СВЕ!

0
1323
Фото: Јутјуб/принтскрин

Састојци:

1 главица киселог купуса
2 шаргарепе
1 димљена риба по укусу
250 г пиринча
2 празилука
2 црна лука
1 већи кромпир
150 г млевених или сецканих ораха
зачини по жељи

Прирпема:

Пропржите сецакн црни лук и празилук, па додајте рендани шаргарепу, кромпир и још кратко продинстајте. За то време пиринач потопите у води и додајте у тигања са поврћем. Динстајте неких 10 минута, зачините по жељи. Склоните са шпорета, па додајте орахе и рибу коју сте исцепкали. Увијте сарме, па ређајте у ватросталну или земљану посуду. Поређајте и листове купуса, па прелијте водом коју сте помешали са мало зачинске паприке. Пеците на 150°Ц око 4 сата.

Inicijalizacija u toku...
Pročitajte i  Београд је изменио чак 15 имена у својој историји: Сви знамо за Сингидунум, а ево која су остала

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име