Рецепт за руске капе: Прелако се праве, а укус незабораван!

0
887
Фото: Јутјуб/принтскрин

Потребно за бисквит:

4 јаја
100 гр шећера
2 кашике уља
2 кашике чоколадног млека
5 пуних кашика брашна
1 кашика какао праха
1 кашика рендане чоколаде
1 прашак за пециво
Фил:

500 мл млека
100 гр шећера
1 ванилин шећер
1 пудинг од слатке павлаке
1.5 кашике густина
100 гр маслаца
За прелив и посипање:

100 гр чоколаде
1 кашика уља
60 гр кокоса
Припрема: Умутити јаја са шећером додати просејано брашно са прашком за пециво, какаом и ренданом чоколадом. Све изједначити и излити у плех од рерне обложен пек папиром.

Pročitajte i  Славимо Свете Враче: Дан за молитву за оздрављење, ево који су обичаји

Пећи 15 -20 минута. Охлађен бисквит вадити са мањом округлом чашом. Након тога скувати пудинг и засладити по жељи, па охладити.

Маслац умутити са мало шећера па убацити у хладан пудинг и измешати. Мазати кашичицом са доста крема изрезан бисквит и лепити са другим празним.

Намазати крем и споља па уваљати у кокос. За прелив чоколаду истопити, додати уље измешати и прелити капице. Оставити капице да се стегну, па их сервирати.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име