Рецепт за руске капе: Прелако се праве, а укус незабораван!

Потребно за бисквит:

4 јаја
100 гр шећера
2 кашике уља
2 кашике чоколадног млека
5 пуних кашика брашна
1 кашика какао праха
1 кашика рендане чоколаде
1 прашак за пециво
Фил:

500 мл млека
100 гр шећера
1 ванилин шећер
1 пудинг од слатке павлаке
1.5 кашике густина
100 гр маслаца
За прелив и посипање:

100 гр чоколаде
1 кашика уља
60 гр кокоса
Припрема: Умутити јаја са шећером додати просејано брашно са прашком за пециво, какаом и ренданом чоколадом. Све изједначити и излити у плех од рерне обложен пек папиром.

Pročitajte i  Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

Пећи 15 -20 минута. Охлађен бисквит вадити са мањом округлом чашом. Након тога скувати пудинг и засладити по жељи, па охладити.

Маслац умутити са мало шећера па убацити у хладан пудинг и измешати. Мазати кашичицом са доста крема изрезан бисквит и лепити са другим празним.

Намазати крем и споља па уваљати у кокос. За прелив чоколаду истопити, додати уље измешати и прелити капице. Оставити капице да се стегну, па их сервирати.

Pročitajte i  Лазарева субота је дан дечје радости: Зашто су деца у центру овог празника који слави Исусово чудо васкрсења Лазара?
Inicijalizacija u toku...
Povezano Widget End -->

Народно веровање: Шта да урадите на Врбицу и Цвети да бисте били здрави и лепи

На Лазареву суботу, или другачије- Врбицу, некада су ђаци...

Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

Овом приликом обавештавамо јавност да је  ЈКП „Београдске пијаце“...