Свињска ребарца из рерне у посебној маринади: Месо толико слатко и мекано да се лепи за прсте!

Свињска ребарца су специјалитет који обичино једемо у ресторанима, али сада лако и једноставно направите код куће. Тајна је у маринади у којој месо стоји 12 сати, или преко ноћи а онда се пеку у рерни. Овако припремљена могу бити главно јело на свечаној или славској трпези а толико ће бити укусна да ћете их стално правити

Pročitajte i  Лазарева субота је дан дечје радости: Зашто су деца у центру овог празника који слави Исусово чудо васкрсења Лазара?

Састојци:

1,5 кг свињских ребара
пола кашичице белог лука у гранулама
1 кашичица соли
пола кашичице коријандера
бибер
4 кашике соја соса
3 кашике кечапа
2 кашике уља
1 кашичица меда
1 кашичица сенфа
2 кашике лимуновог сока

Припрема:

У чинији помешајте бели лук, со, коријандер, бибер, соју, кечап, уље, сенф, мед, лимунов сок.
Добро све умешајте па прелијте свињска ребра и добро рукама умешајте да се маринада равномерно распореди.
Покријте чинију провидном фолијом и ставите ребра у фрижидер на 12 сати.
Након тога распоредите их на плех и пеците на 220 степени 40 минута са фолијом преко, па скините фолију и пеците на 200 степени још 20 минута.

Pročitajte i  Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

(Kурир.рс/Најжена)

Народно веровање: Шта да урадите на Врбицу и Цвети да бисте били здрави и лепи

На Лазареву суботу, или другачије- Врбицу, некада су ђаци...

Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

Овом приликом обавештавамо јавност да је  ЈКП „Београдске пијаце“...