Рецепт за уштипке ОДУШЕВИО је сваког: Прави домаћи, могу се јести уз слано и слатко!

Овај рецепти одушевио је сваког ко га је испробао. Уштипци су идеални за доручак или вечеру, за породицу или госте, за лење или искусне домаћице.

Састојци

брашно јаје јогурт со прашак за пециво уље

Начин припреме

Сипати у посуду 14 кашика брашна, додати пола кесице прашка за пециво, мало соли и све лепо измешати. Умутити јадно јаје, сипати у брашно, па додати један јогурт у брик паковању и добро измешати виљушком.

Pročitajte i  Посна пита са тиквицама и шампињонима: Обрадујте своје тело здравим оброком

Сипати уље у мању шерпицу отприлике један цм висине, добро угрејати, вадити кашичицом уштипке и пржити са сваке стране да лепо порумене.

Служити са сиром, уз јогурт или пекмез.

Радост за жене: Пролећно цвеће које ће вам улепшати башту и терасу

Једна од главних ствари којој се жене највише радују...

5 феномелних торти без јаја и млека: Богате и укусне. И за посне и за мрсне дане

Шарена торта500 грама шећера 500 грама млевених ораха 1 - 2...