Рецепт за уштипке ОДУШЕВИО је сваког: Прави домаћи, могу се јести уз слано и слатко!

Овај рецепти одушевио је сваког ко га је испробао. Уштипци су идеални за доручак или вечеру, за породицу или госте, за лење или искусне домаћице.

Састојци

брашно јаје јогурт со прашак за пециво уље

Начин припреме

Сипати у посуду 14 кашика брашна, додати пола кесице прашка за пециво, мало соли и све лепо измешати. Умутити јадно јаје, сипати у брашно, па додати један јогурт у брик паковању и добро измешати виљушком.

Pročitajte i  Лазарева субота је дан дечје радости: Зашто су деца у центру овог празника који слави Исусово чудо васкрсења Лазара?

Сипати уље у мању шерпицу отприлике један цм висине, добро угрејати, вадити кашичицом уштипке и пржити са сваке стране да лепо порумене.

Служити са сиром, уз јогурт или пекмез.

Народно веровање: Шта да урадите на Врбицу и Цвети да бисте били здрави и лепи

На Лазареву суботу, или другачије- Врбицу, некада су ђаци...

Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

Овом приликом обавештавамо јавност да је  ЈКП „Београдске пијаце“...