Монахињи се патријарх Павле јавио у сну! Оно што јој је изговорио ДУБОКО ЈЕ ПОТРЕСЛО!

0
3239
Фото: Јутјуб/принтскрин/AgapeShow

Патријарх Павле, човек кога су многи у Србији сматрали живим свецем, је преминуо 2009. године. За свог живота оставио је велики траг у православљу, а три године касније на интернету се појавио снимак на којем монахиња Макрини прича како јој се јавио покојни патријарх у сну.

Монахиња Макрина тврди да је заједно са њим, наводно, видела догађај који ће потрести Србију, а ради се огромном протесту!

Многи у коментарима говоре како се ово пророчанство патријарха Павла о томе шта ће се десити са Србијом, већ увелико остварује! Неке ствари које јој је објашњавало, већ су снашле нашу земљу, а и свет!

– Показује ми Павле, гледамо, налазимо се над облацима, само у једном треутку видим отвори се небо, хиљаде униформисаних људи слетело је над Београдом. Kрв, повређени, маса, хитне помоћи, видим свештенство, свашта… Још чујем вриску и буку. Рекао ми је и да Патријаршија неће постојати… После три месеца, после свега, Бог ће све то средити… – говорила је монахиња у једном даху.

А на шта ју је све упозорио и шта јој је рекао патријар Павле, послушајте у видеу испод, који је погледало близу 630 хиљада људ.

Извор: Србија јавља!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име