Почиње реконструкција кошаркашког терена који ће красити центар Мионице: Светски услови за будуће младе асове

0
392

Мионица добија савремени кошаркашки терен вредан два милиона динара. Инвестиција се реализује у сарадњи са Дунав осигурањем. Радови на реконструкцији почеће на пролеће, по окончању процеса јавне набавке.

Постојећи терен биће обновљен и заштићен епоксидном подлогом, поставиће се  зглобни кошеви, нове табле и освежити трибине. Терен ће користити пионирски кошаркашки клуб, али и сви грађани Мионице.

– Мионица се као град отвореног срца радује што ћемо добити нову тачку повезивања. Нови простор за дружење и промоцију спортског духа, пожртвованости и фер-плеја. Након реконструкције кошаркашког терена, уз недавно завршену теретану на отвореном, и трибином за гледаоце, центар Мионице прерашће у спортску арену под ведрим небом. Очекујемо да ће уређени спортски терени постати главна тачка окупљања свих Мионичана. Полазећи од чињенице да је спорт важна тачка повезивања ми смо се обратили Дунав осигурању, и хвала им што су препознали важност овог пројекта – рекао је Бобан Јанковић председник општине Мионица.Po

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име