Reli Mionica 2018: Druga po redu auto-trka koja će se i ove godine voziti kroz prelepe predele mioničkog kraja

0
1390
Izvor fotografije: www.sakss.org.rs

Ove godine se, drugi put za redom, organizuje auto-trka čiji je domaćin Mionica. Trka će se voziti po prelepim obroncima planina Divčibare i dolini reke Kolubare. Ukupna dužina ovogodišnjeg relija iznosi 200.16 km, s tim što na devet brzinskih ispita otpada ukupno 69.30 km. Rezultati postignuti na ovom reliju će se bodovati za Nacionalni šampionat Srbije, Otvoreno prvenstvo Srbije i KUP Srbije.

Izvor fotografije: www.sakss.org.rs
Izvor fotografije: www.sakss.org.rs

Reli Mionica ove godine trajaće od 6. do 7. jula.

Prvog dana trke održaće se tehnički prijem kao i verifikacija posade, koja će se obavljati na staroj autobuskoj stanici u Mionici, u Ulici Vojvode Mišića bb, u periodu od 15.00 do 18.00 časova.

Izvor fotografije: sakss.org.rs
Izvor fotografije: www.sakss.org.rs

Istog dana, s početkom u 20.40 časova predviđena je ceremonija otvaranja auto -trke „2 Rally Mionica“. Organizator ovogodišnjeg relija je beogradski klub „FAM MM Ponjer“.

U subotu 7. jula s početkom u 9.12 časova predviđen je start prvog brzinskog ispita Mioni 1 (9,22 km), nakon kojeg sledi drugi brzinski ispit Rajković 1 (6,26 km), čiji je početak planiran za 9.32 časova. Nakon ova dva ispita sledi servis automobila, a potom se opet ponavljaju ispiti u 10.48, odnosno u 11.08 časova. Pre nego što se takmičari zapute na najduži ispit relija broj 5, Rajković (13,06 km), moraće još jednom obaviti servis svojih vozila. Start prve posade predviđen je za 12.28 časova.

Izvor fotografije: www.sakss.org.rs
Izvor fotografije: www.sakss.org.rs

Pred drugi deo relija, koji počinje u 14.41 časova, takmičare očekuje duža pauza gde će moći malo da predahnu i da se pripreme za nastvak trke. Brzinski ispit broj 6, Markova crkva 1 (7.14 km), je početna tačka drugog dela relija. Nakon toga sledi Brežđe 1 u 15.24 časova (5.50 km), posle kog posade odlaze na servis i još jednom ponavljaju ispit 8 i 9, Markova crkva 2 i Brežđe 2.

Cilj svih posada je u servisu koji je planiran za 18.10 časova.

Ljubitelji auto-trka će imati priliku da uživaju u neverovatnim vratolomijama majistora volana.

OPANAK

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime