Рели Мионица 2018: Друга по реду ауто-трка која ће се и ове године возити кроз прелепе пределе мионичког краја

0
1777
Izvor fotografije: www.sakss.org.rs

Ове године се, други пут за редом, организује ауто-трка чији је домаћин Мионица. Трка ће се возити по прелепим обронцима планина Дивчибаре и долини реке Колубаре. Укупна дужина овогодишњег релија износи 200.16 км, с тим што на девет брзинских испита отпада укупно 69.30 км. Резултати постигнути на овом релију ће се бодовати за Национални шампионат Србије, Отворено првенство Србије и КУП Србије.

Izvor fotografije: www.sakss.org.rs
Izvor fotografije: www.sakss.org.rs

Рели Мионица ове године трајаће од 6. до 7. јула.

Првог дана трке одржаће се технички пријем као и верификација посаде, која ће се обављати на старој аутобуској станици у Мионици, у Улици Војводе Мишића бб, у периоду од 15.00 до 18.00 часова.

Izvor fotografije: sakss.org.rs
Izvor fotografije: www.sakss.org.rs

Истог дана, с почетком у 20.40 часова предвиђена је церемонија отварања ауто -трке „2 Rally Mionica“. Организатор овогодишњег релија је београдски клуб „FAM MM Ponjer“.

У суботу 7. јула с почетком у 9.12 часова предвиђен је старт првог брзинског испита Миони 1 (9,22 км), након којег следи други брзински испит Рајковић 1 (6,26 км), чији је почетак планиран за 9.32 часова. Након ова два испита следи сервис аутомобила, а потом се опет понављају испити у 10.48, односно у 11.08 часова. Пре него што се такмичари запуте на најдужи испит релија број 5, Рајковић (13,06 км), мораће још једном обавити сервис својих возила. Старт прве посаде предвиђен је за 12.28 часова.

Izvor fotografije: www.sakss.org.rs
Izvor fotografije: www.sakss.org.rs

Пред други део релија, који почиње у 14.41 часова, такмичаре очекује дужа пауза где ће моћи мало да предахну и да се припреме за наствак трке. Брзински испит број 6, Маркова црква 1 (7.14 км), је почетна тачка другог дела релија. Након тога следи Брежђе 1 у 15.24 часова (5.50 км), после ког посаде одлазе на сервис и још једном понављају испит 8 и 9, Маркова црква 2 и Брежђе 2.

Циљ свих посада је у сервису који је планиран за 18.10 часова.

Љубитељи ауто-трка ће имати прилику да уживају у невероватним вратоломијама мајистора волана.

ОПАНАК

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име