У Параћину честитали рођендан Владимиру Путину на постеру дугом 8 метара

0
537

Плакат дуг 8 и широк 6 метара развио се у суботу 7. октобра преко фасаде једне зграде у Параћину у част руског председника и прославе његовог рођендана. На плакату је на руском и српском језику исписано “Пријатељу, срећан рођендан”.

Аутор је тзв. Алтернативни парламент грађана Параћина. Ево и због чега су Параћинци посебно захвални руском председнику Владимиру Путину:

Pročitajte i  Песма уз коју плачу и Срби и Грци: Болна љубав српског војника и Гркиње преточена је у химну пријатељства два народа
Фото: Курир
Фото: Курир

“После експлозије у војном магацину у Параћину 1996. године, руски деминери чисте терен око Параћина од 2009. године до данас. Позната је и улога руских спасилаца у великим поплавама у Србији. А до пре пар дана у Параћину су се припремали кошаркаши Спартака из Сан Петерсбурга. Пријатељство које гајимо према руском народу је велико и традиционално. Честитка је одраз тога”, рекао је за Курир Милан Илић, председник Алтернативног парламента.

Pročitajte i  БУРАН И КРАТАК ЖИВОТ ВЕРЕ ПЕШИЋ: Била је страшнија од Мата Хари, заводила све редом, а пред стрељање ИЗГОВОРИЛА ЈЕЗИВУ РЕЧЕНИЦУ

Опанак, Курир

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име