Преукусан ручак на кашику из рерне: Са овим рецептом чак и ваша деца ће јести боранију

0
3930

Одлична идеја за прави породични ручак.

Састојци

500 г бораније
главица црног лука
2 јаја
кашичица соли и зачина
1 јогурт
мало уља
Kако припремити

Црни лук исеците на ситно и издинстајте на мало уља да се застакли. Додајте исечену боранију, посолите додајте зачине и мало све заједно динстајте. Долијте воде да прекрије боранију, смањите ватру и оставите да се кува 45 минута на средњој температури.

Pročitajte i  Данас славимо Светог Василија Великог: Хришћанског светитеља чија се служба врши чак 10 пута годишње, као и сваког 14. јануара

Скувану боранију склоните са ватре. Извадите решеткастом кашиком и сипајте у керамичку посуду у којој ћете пећи. Посебно умутите јаја виљушком додајте јогурт и мало бујона у којем се кувала боранија, (једна кутлача) посолите и прелијте бреко бораније.

Протресите да се смеса од јогурта равномерно распореди. Ставите у загрејану рерну и и запеците на температури од 200 степени 15-20 минута. И послужите… Пријатно.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име