Отворен Сајам привреде западне Србије – СПРЕГ: Идеално место на коме ће општина Мионица представити своје привредне потенцијале

0
432

Данас је званично отворен 16. пут за редом Сајам привреде западне Србије – СПРЕГ, који се већ традиционално сваке године одржава у Ваљеву. Ово је уједно прилика да излагачи из западне Србије на једном месту представе све своје привредне капацитете. Овогодишњи слоган сајма је „Увек за добар посао“.

Као и претходних година, и ове, општина Мионица ће са својих 12 привредних субјеката на свом штанду представити комплетну понуду. Поред познатих брендова као што су “Вода Вода” и “Аква Гала”, на овогодишњем сајму учешће су узели и хотел “Врујци”, “Пет-мил”, као и други привредни субјекти који се баве делатностима пољопривреде, туризма и домаће радиности. На штанду мионичке општине своје производе изложиће и немачка компанија „Аутокабел“ која је ове године отворила производни погон  у Мионици.

Pročitajte i  Мионица ће четврти пут за редом бити домаћин бициклистиче трке „Кроз Србију“

Туристичка организација Мионица као један од излагача ће током трајања сајма промовисати све манифестације које су планиране за ову годину (манифестације: „МТБ авантуру по мионичком крају“, Међународна бициклистичка трка „Кроз Србију“, „Ауто Рели Мионица“ и највећа међу њима манифестација „Мишићеви Дани“), све смештајне капацитете, али и нову понуду која је намењена домаћим и страним пословним туристима.

Pročitajte i  Општина Мионица покренула акцију „Дрво генерације“: У плану садња око 1300 садница

Сајам привреде западне Србије – СПРЕГ ће трајати све до 30. марта кад се званично и завршава, а важно је напоменути да је улаз за све посетиоце бесплатан.

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име