SALATA SA TUNJEVINOM: Pravi užitak za posne dane

Sastojci:
1 konzerva  tunjevine

200 g paradajza

150 g maslina

100 g crnog luka

1 čen belog luka

50 g krutona

zelena salata

1 kašika maslinovog ulja

Začini:

so, bosiljak, peršunov list

salata sa tunjevinom

Priprema

Tunjevinu iscedite od viška ulja. Paradajz isecite na kriške, zelenu salatu na tračice, a masline i luk sitno iseckajte. Dodajte krutone (kockice prepečenog tosta), začinite bosiljkom i dobro promešajte. Salatu ukrasite peršunovim listom.

Pročitajte i  Само за искусне куваре и куварице: Рибљи паприкаш са севера Бачке

Salatu je najbolje poslužiti uz neki sveže ceđeni sok.

Народно веровање: Шта да урадите на Врбицу и Цвети да бисте били здрави и лепи

На Лазареву суботу, или другачије- Врбицу, некада су ђаци...

Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

Овом приликом обавештавамо јавност да је  ЈКП „Београдске пијаце“...