Шам-ролнице као из бакине кухиње: Уживајте у овом прелепом мирису и укусу детињства

0
310

Ретко ко да може да одоли овим ролницама, зар не? Е ако сте заборавили на њих, пошто више нису тако популарне, ми сто ту да вас подсетимо на њихов и мирис и укус. Сада су се ствари поједноставиле па не морате више да месите тесто, те ће ваше шам-ролнице бити готове за час.

Foto:Coolinarika

500 гр готовог лиснатог теста, један пудинг од ваниле, 400мл млека, 200мл слатке павлаке

Pročitajte i  Савршен и здрав ручак за само 300 динара: Пуњени уштипци који не гоје, а стварају ситост и одржавају организам здравим и витким

Прво треба скувати пудинг са млеком и да оставити да се скорз охлади. Потом узмите тесто које се одмрзло и исеците и истањите на 3цм ширине и дужине око 30цм.

Тесто мотајте на калупе, а ако их немате можете да смотате две кашике у фолију и да вам то буде калуп.

Pročitajte i  Сви погрешно спремате печурке: Познати кувар открио је једини исправан начин за припрему ове намирнице
Шаумролнице
Foto:coolinarka

Пеците их на 200 степени око 20 минута и оставите да се скроз охладе. Потом умутите слатку павлаку и додајте је у скроз охлађен пудинг и сједините миксером. Потом пуните ролнице са овим филом. Можете да их поспете шећером или не од вас завити, а исто тако можете да осладите пудинг више или мање. Уживајте

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име