Seka Sablić o kulturi u Srbiji i turbo-folku: “Sve je to mimo kulture. Jedan užas, trulež, jedan haos”

0
695

Jedna od naših najvećih glumica i komičarki svih vremena, Jelisaveta Seka Sablić, ove godine obeležava pola veka karijere.

Dobitnica i najvećeg priznanja za glumicu u Srbiji, nagrade “Žanka Stokić” (2008) poznata je i po svom britkom jeziku, neverovatnom smislu za humor, ali i trenucima kada u javnosti bez ustručavanja kaže ono što misli.

Pročitajte i  Za srpskom glumicom muškarci su ludeli! Bila je seks-simbol 90-ih, a sada se povukla iz javnosti i POSVETILA MANASTIRU

Otvoreno govoreći o svemu što nas danas okružuje, ovoga puta je na meti njene kritike bila kultura u Srbiji.

seka sablić

“Sve je to mimo kulture. Uveden je od turbo-folka od 90-tih pa na ovamo nešto što više nije kičerica. To je jedan užas, jedan trulež, jedan haos. Ne znam šta da kažem, samo da molimo Boga da mladi ljudi izvuku glave iz toga i da postanu produhovljeni, oplemenjeni koji traže nešto više u životu”, naglasila je Seka.

Pročitajte i  Operacija smanjenja želuca kao rešenje za gojaznost: Dr Skorbić govori o tome koje vrste operacija postoje, koje su prednosti i rizici

Napomenula je i da mladim kolegama ne deli savete iz jednog razloga.

“Ja ništa ne učim mlađe kolege. Oni žive drugo vreme koje ne liči na moje. Mislim da su dosta oštećeni. Ali svako ima svoj život, jedan jedini, pa neka se snalaze, neka plivaju kako znaju i umeju”, istakla je poznata glumica.

Pročitajte i  Sprski Tajland ili Dunavski Maldivi! Srbi odlepili za ovim ostrvom: Izgleda kao pravi egzotični raj

TV Vijesti

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime