Servis za dostavu „Mr. D“ stigao i u Kragujevac

0
360

Mr. D, nova aplikacija za dostavu hrane i namirnica od danas je dostupna u Kragujevcu. Mister D, potpuno domaći servis za naručivanje, ove nedelje počeo je sa radom u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, a u sledećoj fazi planirano je širenje i na Pančevo, Suboticu, Kraljevo, Čačak, Kruševac i Leskovac.

Marko Stanković, izvršni komercijalni direktor Mr. D rekao je da Kragujevčani već duže vreme zaslužuju kvalitetnu platformu za naručivanje i da je zato Kragujevac prvi dodatni grad u prvoj nedelji poslovanja.

„20 najboljih restorana u Kragujevcu dalo je svoje poverenje našem servisu, jer su već u startu prepoznali ozbiljnost sa kojom smo krenuli u posao. Moj tim od 40 kolega jako dugo radi zajedno, pa ne čudi brzina i uigranost svakog segmenta koji ovaj servis može da pruži. Upravo zbog toga, Kragujevčane smo obradovali već u prvoj nedelji poslovanja. Naručivanje iz udobne fotelje doma nikad nije bilo lakše. Zima će potrajati, ali oni neće imati potrebu da izlaze napolje, jer se Mister D pobrinuo za to”, rekao je Stanković.

Kao što je najavljeno, korisnike očekuje veliki broj iznenađenja, a širenje posle samo par dana, samo je jedno u nizu koji će se desiti u narednom periodu. Iz servisa Mister D najavili su veliki broj benefita za korisnike, ali i partnere, koji će njihovu ponudu potpuno odvojiti od postojećih dostava

“Pred nama imamo jasan cilj – želimo da usluga koju pružimo, bude najbolja na tržištu. Kao jedina domaća platforma, uradićemo sve što je potrebno da postanemo broj 1. Posvetili smo mnogo pažnje kako samoj aplikaciji, tako i odabiru restorana, brzini dostave, ali i ažurnosti našeg tima za podršku. Za sve korisnike koje skinu našu aplikaciju pripremili smo nove popuste, promocije i benefite”, dodao je Stanković.

Mister D trenutno broji oko 400 dostupnih restorana u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, a aplikacija je dostupna pod nazivom Mister D na App ili Play store-u.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име