SIGURNO SU VAS NEKADA OPSEDALE RUŽNE POMISLI: Evo molitve koja Vam pomaže u borbi protiv istih!

0
412

Svi smo mi ljudi od krvi i mesa, grešni i skloni gresima. Ružne pomisli nas veoma često opsedaju zbog problema i stresa kojima smo okruženi. Sebi mnogo možete pomoći ovom molitvom. Čitajte je svakodnevno kao preventivu za duhovno ozdravljenje i pročišćenje.

pravoslavlje-crkva-monasi-svestenici-jevandjelje-molitva-sveca-600x399

“Vladare Gospode Bože moj, u čijim je rukama sudba moja, zaštiti me po milosti svojoj, i ne dopusti da propadnem sa bezakonjima svojim, niti da idem za voljom tela koje pohotom vojuje protiv duha.

Pročitajte i  Славимо Ивањдан: На овај велики празник Сунце се заустави три пута

isus hrišćani

Tvoje sam stvorenje; ne prezri delo ruku svojih, Nemoj se odvratiti od mene; sažali se, a ne ponizi. Slab sam, nemoj me prezreti, Gospode, jer Tebi pribegoh zaštitiniku svome Bogu: isceli dušu moju, jer sagreših Tebi, spasi me radi milosti Tvoje, jer sam Ti odan od mladosti svoje; neka se postide oni što traže da me odgurnu od Tebe pomoću nečistih dela, ružnih pomisli, nekorisnih sećanja; udalji od mene svaku nečistotu, svako zlo, jer si Ti jedini besmrtan, u svemu besprimerno moćan, i svima daješ silu za borbu protiv đavola i njegovih vojski. Jer Tebi priliči svaka slava, čast i poklonjenje, Ocu i Sinu i Svetome Duhu, sada i uvek i u vekove vekova. Amin.”

Pročitajte i  Разлог више да окадите кућу што пре: Ево како ће то утицати на ваш дом

krst-ikona-verski-praznik-slava-foto-marina-lopicic-1393838399-454899

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име