Сладолед Moritz Eis од сад на Mister D апликацији

0
245

Домаћи сервис за доставу хране Mister D не престаје да изненађује своје кориснике и овог пута на ред је дошао први занатски сладолед у Србији, Moritz Eis. Поред тога што је Moritz Eis доступан на апликацији, кориснике очекује и празнични попуст од 50%.

„Одлучили смо да разбијемо предрасуде да се сладоледи једу само лети, и зато смо нашим корисицнима омогућили наруџбине Moritz Eis сладоледа током целе године. Moritz Eis је познати произвођач 100% природног занатског сладоледа који у својој понуди броји више од двеста различитих укуса како стандардних – млечних, воћних и чоколадних, тако и укуса тартуфа, руже, белог и црвеног вина, крафт пива, баклава, веганских и глутен фрее.

Pročitajte i  Родитељи, ово није за игру: Видео игрице, чак и оне стратешке, заглупљују децу!

За све љубитеље ове посластице, достава је доступна у Београду, а уживање у несвакидашњим укусима, од сада је могуће и из топлине дома“, рекао је директор Mister D, Марко Станковић.

Овај домаћи сервис послује у чак девет градова широм Србије, и то у Београду, Новом Саду, Нишу, Чачку, Крагујевцу, Крушевцу, Лесковцу, Суботици и Панчеву, а ускоро планира ширење и на остале градове.

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

„Поред попуста на Moritz Eis сладолед, у понуди имамо преко 500 акција из најбољих ресторана. Стални попусти до чак 50% комплетираће вашу празничну трпезу и донети велику уштеду вашем буџету. Такође, за кориснике који воле да се такмиче, јединствени лоyалтy програм омогућава свакодневно сакупљање поена и преласке на нивое чланства, а самим тим и додатне попусте на већ снижени асортиман“, додао је Станковић.

Pročitajte i  Родитељи, ово није за игру: Видео игрице, чак и оне стратешке, заглупљују децу!

 

Уколико још увек нисте корисник, апликацију Mister D можете преузети са App или Play stora.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име