Свети Илија пророковаће 42 месеца за време владавине Антихриста: Чиниће велика чуда, а људи ће му вратити великим злом

3
10420

У хришћанству свети Илија сматра се старозаветним пророком и новозаветним светитељем, другим претечом другог Христовог доласка. Славе га и православци и католици, а СПЦ га у свом календару обележава 2. августа.

Света Црква данас прославља великог праведника Старог Завета који је живео 900 година пре Христа – Светог Пророка Илију. Својим стриктним аскетским животом више је личио на Анђела него на човека.

Али, зашто га Света Црква назива другим претечом другог Христовог доласка, објашњава архиепископ Аверкy (Таусхев) за православие.ру.

Због тога што се пре првог доласка Христовог појавио Свети Јован Kрститељ у духу и сили Светог Илије као што пише у Светом Писму. Тако ће се пре другог Христовог доласка појавити Свети Пророк Илија. Kао што знамо, Свети Пророк Илија није умро већ је жив у телу био узнет на небо у ватреним кочијама.

Свети Јован Јеванђелиста говори о свему овоме у Откровењу. Свети Илија, заједно са још једним праведником, Енохом, који је такође био жив узнет на небо јер је био по Вољи Божијој, ће се појавити пре доба Антихриста.

Они ће пророковати и одвраћати људе од слављељења Антихриста. У Цркви, Светог Илију и Еноха називају маслинама и свећама који стоје пред Богом. Њих двојица ће пророковати 42 месеца за време владавине Антихриста, и чиниће велика чуда да би убедили људе да не прихвате знак Антихриста на њихову десну руку и на чело.

Али, уз Божије допуштење, Антихрист ће се борити против њих и убиће их.

Вредно је нагласити да ће људи на земљи славити када светитељи буди убијени јер су их они мучили.

Pročitajte i  Велика журка на Миљаковцу: Почело одбројавање до отварања новог "Београдског бувљака"!

Шта значи мучили?

Ти људи су мучени јер су пророци утицали на њихову савест. Односно покушавали су да им пробуде успавану савест и да их одвоје од послушности Антихристу и да их врате правом Богу, Христу.

Увек је тако било са Божијим пророцима. Нико од њих није умро природном смрћу, већ су сви били мучени и убијени од стране људи које су укоревали због њиховог грешног начина живота.

Исто ће се догодити и са онима који не буду били “модерни” и који не буду прихватили неморални начин живота и који покушају да пробуде савест оних који су кренули странпутицом.

Такве људе, који желе да очувају своју савест чистом, ће мрзети и покушати да униште ако не физички онда психички.

Ми немамо информације да ли је Антихрист већ дошао, али… само они који су потпуно духовно слепи не могу да виде да је свет “полудео” и да се припрема за брз долазак Антихриста и његову владавину. Шта више, слуге Антихриста већ раде са огромном енергијом. Они су продали своје душе за новац и за разне материјалне ствари, за част и надмоћ у друштву, за разна телесна задовољства, да би у њима уживали без гриже савести и казне.

Многи Свети Оци Цркве, од давнина, су пророковали да ће већина људи, свих религија, укључујући и из Православне вере, радо прихватити Антихриста као свог господа и краља. Они ће га славити и почети да протерују и уништавају све људе који се противе Антихристу.

Pročitajte i  Велика журка на Миљаковцу: Почело одбројавање до отварања новог "Београдског бувљака"!

Иако још увек не видимо Антихриста као људску особу, ипак видимо велике догађаје у свету и расељавање великог броја људи. Неки људи су поткупљени и служе Антихристу. А неки се противе и одмах на себе навлаче мржњу људи који прихватају Антихристов начин живота.

Браћо! Никада није било горе време, у коме људи толико обмањују и лажу. Неопходно је да се буде веома пажљив да не би били обманути лепим речима и да не би упали у мрежу Антихриста. Не верујте никоме ко вам се обрати са примамљивим предлозима, макар тај човек био одевен у духовне одежде.

Живимо у времену када треба да будемо веома опрезни да разликујемо чак и високодостојне Пастире Цркве, да ли они заиста служе Христу или су већ продали себе и постали слуге Антихриста. Морамо то да знамо да не би пратили вука обученог у кожу јагњета.

Поготову су опасни они који проповедују да треба да градимо мир са сваким под окриљем Хришћанске љубави и праштања. Запамтимо да је мир са Антихристом и његовим слугама већ издаја према Христу, па самим тим непријатељство са Христом!

Јер какво пријатељство може бити између праведности и неправедности или између светлости и таме.

Чак и најмање “флертовање“ са слугама Антихриста и удовољавање њима је већ преступ против Христа. Стара Руска пословица каже “кажи ми ко су ти пријатељи, а ја ћу ти рећи ко си ти!”

У овим злим временима је најважније да ревносно останемо верни Христу, нашем Спаситељу. По томе је био познат Свети Пророк Илија који није правио компромисе са слугама Антихриста. Ми треба исто да урадимо, макар нам претили привременом смрћу. Сетимо се да ће Свети Илија и Енох бити убијени али да ће васкрснути и да ће велики страх обузети многе људе.

Pročitajte i  Велика журка на Миљаковцу: Почело одбројавање до отварања новог "Београдског бувљака"!

После овога, доћи ће наш Господ Исус Христос и Он ће уништити Антихриста духом својих уста и светлошћу свог доласка. Након тога, време ће бити скраћено и крај овог света ће доћи и Страшни Суд ће почети.

Браћо! Ако видите некога да се подсмева проповеди о времену Антихриста које ускоро долази и о другом доласку Христовом и о крају овог света и о Страшном Суду онда знајте да је он или она већ на неки начин слуга Антихриста и да тако припрема брз долазак Антихриста и његову владавину на земљи. Чувајте се таквих људи јер они покушавају да униште нашу веру и Цркву!

На дан Суда њихове тајне ће бити откривене и сви они и слуге Антихриста ће добити казну у ватреном језеру, на основу својих дела које су чинили на земљи. А праведници, као Свети Пророк Илија, и сви они који нису прихватили Антихриста и који му се нису поклонили и који му нису служили ће добти вечни блажени живот у Новом Јерусалиму.

“Kо има уши да чује, нека чује!” Амин.

Архиепископ Аверкy (Таусхев) за православие.ру/ превод са енглеског: чтец Владимир (Србљак), манастир Лепавина

3 KOMENTARA

 1. KO JE PROROK ILIJA KOJI ĆE SE POJAVITI U POSLEDNJEM VREMENU

  ( Biblijska i istorijsko piramidološka analiza )

  “PRE NEGO TE SAZDAH U UTROBI ZNAH TE, I PRE NEGO IZIĐE IZ UTROBE POSVETIH TE, ZA PROROKA NARODIMA POSTAVIH TE” ( Jeremija 1. 4 – 5 )

  U svetoj Božjoj reči postoje pojedine ličnosti za koje je Bog najavio da će se pojaviti u određenim trenutcima istorije sa ciljem da obave Bogom danu misiju na ovoj zemlji. Kada Bog planira određene događaje, on uvek ima zacrtane vremenske okvire u kojima ove planove ostvaruje, što znači da ih unapred predodređuje.

  U bibliji postoji više vremenskih proročanstava i proročkih lanaca u čijim okvirima je Bog planirao događaje i ispunjavao ih po svom Božanskom planu i proviđenju.

  Tako je Bog objavio Mojsiju da će u određenom istorijskom trenutku podići proroka – obećanog Mesiju spasitelja.
  Novi zavet objašnjava da je sam Mojsije koji je izveo Izrailjski narod iz Egipatskog ropstva, bio predslika Mesije koji će u poslednjem vremenu izvesti svoj narod iz ropstva greha koji predstavlja Duhovni Misir:

  “Пророка исред тебе, између браће твоје, као што сам ја, подигнуће ти Господ Бог твој; њега слушајте” ( 5 knjiga Mojsijeva 18. 15 )

  “Овај их изведе учинивши чудеса и знаке у земљи мисирској и у Црвеном Мору и у пустињи четрдесет година. Ово је Мојсије који каза синовима Израиљевим: Господ Бог ваш подигнуће вам пророка из ваше браће, као мене: њега послушајте” ( dela apostolska 7. 36 – 37 )

  Ovu biblijsku činjenicu da Bog predodredjuje određene biblijske ličnosti i događaje koji treba da se odigraju, pronalazimo i u slučaju Jovana Krstitelja koji je po rečima samog Gospoda Isusa Hrista bio Ilija koji je trebalo da dođe, a koji je u starom zavetu najavljen kao onaj koji će pripraviti put obećanom Mesiji, odnosno prvom dolasku Gospoda Isusa Hrista u poniznosti.

  Takođe, Isus govori o tome da će se u poslednje vreme pojaviti novi Ilija koji će u poslednjem naraštaju najaviti Hristov drugi dolazak u slavi:

  “Ево, ја ћу вам послати Илију пророка пре него дође велики и страшни дан Господњи; И он ће обратити срце отаца к синовима, и срце синова к оцима њиховим, да не дођем и затрем земљу” ( knjiga proroka Malahije 4. 5 – 6 )

  “И запиташе Га ученици Његови говорећи: Зашто дакле књижевници кажу да Илија најпре треба да дође? А Исус одговарајући рече им: Илија ће доћи најпре и уредити све. Али вам кажем да је Илија већ дошао, и не познаше га; него учинише с њиме шта хтеше: тако и Син човечији треба да пострада од њих. Тада разумеше ученици да им говори за Јована крститеља” ( jevanđelje po Mateju 17. 10 – 13 )

  “Јер су сви пророци и закон прорицали до Јована. И ако хоћете веровати, он је Илија што ће доћи” ( jevanđelje po Mateju 11. 13 – 14 ) U jednom drugom tekstu obraćajući se starozavetnom proroku Bog kaže:

  “И дође ми реч Господња говорећи: Пре него те саздах у утроби, знах те; и пре него изиђе из утробе, посветих те; за пророка народима поставих те.
  А ја рекох: Ох, Господе, Господе! Ево, не знам говорити, јер сам дете.
  А Господ ми рече: Не говори: Дете сам; него иди куда те год пошаљем, и говори шта ти год кажем. Не бој их се, јер сам ја с тобом да те избављам, говори Господ. И пруживши Господ руку своју дотаче се уста мојих, и рече ми Господ: Ето, метнух речи своје у твоја уста” ( knjiga proroka Jeremije 1. 4 – 9 )

  U kontekstu biblije i onoga što Duh prorostva govori o onima koje će Bog podići u poslednjem vremenu da rade u Duhu i sili Ilijinoj, Ilija će biti određena osoba ili više njih, koji će imati ulogu vesnika i Duhovnog reformatora Božje crkve ostatka, i misiju objave Hristovog drugog dolaska ovom svetu.

  Bog je u kontekstu ovoga iznetog, u današnjem vremenu unutar svoje crkve podigao reformni pokret, i pozvao svoje izabrane sluge za ovu svetu službu reformatora crkve i sveta, objavivši da upravo oni predstavljaju Iliju koji će doći, unapred predodredivši sve događaje vezane za njihovo rođenje, životne prilike i pozvanje na službu, kao i rođenja i živote njihovih bližnjih.

  U nastavku bih dao jednu matematičku analizu vezanu za pojedine datume i godine rođenja, kao i događaje u mom ličnom, kao i životima mojih bližnjih, na šta mi je ukazao sam Gospod, a vezano je kako za mene lično i moju predodređenost na službu u delu jevanđelja na koje sam pozvan od Gospoda, tako i za samo spasenje mojih bližnjih i svih drugih ljudi spremnih da poslušaju istinu, što je i sama svrha ovih proročkih datuma. Svako može sagledavajući sve elemente iznetog da vidi da li je ovo slučajnost, ili je vođeno rukom neke više sile, koja unapred zna i određuje događaje po svom Božanskom planu i proviđenju.

  Broj 26

  – Od rođenja moje bake 1922 godine, do rođenja moje majke 1948 prošlo je tačno 26 godina.

  – Isto tako, od rođenja moje majke 1948 godine, do mog rođenja prošlo je 26 godina.

  – I na kraju, od mog rođenja 1974 godine, do 2000 godine kada sam kršten biblijskim krštenjem u Adventističkoj crkvi – prošlo je 26 godina.

  Ako se ovih tri puta 26 pomnoži, dobija se broj 78 kojim se takođe dobijaju vremenski okviri u kojima je Bog predodredio određene događaje.

  3 x 26 = 78

  – Od početka istražnog suda na nebu 1844 godine, do rođenja moje bake 1922 godine, prošlo je 78 godina.

  – Od smrti prvog vesnika Adventne crkve Ellen G White 1915 godine, do vremena mog prvog dolaska u Adventnu crkvu 1993 godine, prošlo je 78 godina.

  Još jedna pojedinost vezana za broj 26 je sledeća.

  – Od smrti prvog vesnika Adventne crkve Ellen G White 1915 godine, do vremena upoznavanja moje bake sa mojim dedom 1941 godine, prošlo je 26 godina.

  Kada se ovaj dodatni broj 26 doda na gore pomenuti broj 78 po principu sabiranja, dobija se rezultat 104

  78 + 26 = 104

  – Od početka istražnog suda na nebu 1844 godine, do rođenja moje majke 1948 godine, prošlo je 104 godine

  – Takođe, od vremena kada je održana Mineapoliska konferencija na kojoj je iznesena nauka o opravdanju verom 1888, do vremena mog prvog kontakta sa biblijom i početka ličnog proučavanja dopisne biblijske škole 1992 godine, prošlo je 104 godine.

  – Od velikog zemljotresa u San Francisku 1906 godine, za koji je Duh proroštva objavio da je to bio Božji sud, do početka izlivanja Božjih sudova na ovu zemlju na ravnodnevicu 2010 – 11 godine, prošlo je 104 godine

  Broj 44 – broj koji mi je Gospod lično namenio a kojim mi u različitim situacijama ukazuje na svoju volju i da se on lično zalaže za moje spasenje.

  – Od početka istražnog suda na nebu 1844 godine, do Mineapoliske konferencije na kojoj je iznesena nauka o opravdanju verom 1888 godine, prošlo je 44 godine.

  – Od rođenja mog dede 1901 godine, do rođenja moje tetke – rođene sestre moje majke 1945 godine, prošlo je 44 godine.

  – Od rođenja moje majke 1948 godine, do vremena kada sam prvi put počeo da proučavam bibliju putem dopisne biblijske škole 1992 godine, prošlo je 44 godine.

  Broj 88. – Od rođenja mog dede 1901 godine, do vremena kada sam počeo da tragam za smislom zivota 1989 godine, prošlo je 88 godina.

  – Od rođenja prvog vesnika Adventne crkve Ellen G White 1827 godine, do njene smrti 1915 godine, prošlo je 88 godina.

  Kada se izračunaju dva puta 88, dobija se zbir 176.

  88 + 88 = 176

  – Od rođenja prvog vesnika Adventne crkve Ellen G White 1827, do vremena kada sam prvi put došao u Adventnu crkvu 1993 godine, prošlo je 176 godina.

  Biblijski brojevi

  Biblijski broj 7

  – Od smrti prvog Adventnog vesnika Ellen White 1915 godine, do rođenja moje bake 1922 prošlo je 7 godina.

  – Od vremena kada su se moj deda i baba upoznali i sklopili bračnu zajednicu 1941 godine, do rođenja moje majke 1948 prošlo je 7 godina.

  – Od vremena mog prvog dolaska u crkvu 1993 godine, do mog krštenja 2000 prošlo je 7 godina.

  Po gore pomenutom principu sabiranja 7 x 3 daju zbir 21

  – Od rođenja mog dede 1901 godine do rođenja moje bake 1922 godine, prošlo je 21 godina

  – Od zaposlenja moje majke i rodjenja jednog brata pozvanog na sluzbu u delu probudjenja i reforme crkve 1972 godine ( sto je bitno jer je odredilo dalji tok događaja – moje rođenje i životne prilike ), do vremena kada sam prvi put dosao u Adventnu crkvu 1993 godine, prošlo je 21 godina.

  Biblijski broj 12

  – u bibliji postoje 12 apostola Hristovih, i takođe12 plemena Izrailjevih.

  – Od rođenja mog oca 1936 godine, do rođenja moje majke 1948 godine, prošlo je 12 godina.

  – Od vremena kada sam počeo da tragam za smislom života 1989 godine, do vremena kada je Bog podigao reformni pokret unutar crkve ostatka za reformu i probuđenje svoga naroda 2001 godine, prošlo je 12 godina.

  – od vremena kada sam prvi put počeo da proučavam bibliju putem dopisne biblijske škole 1992 godine, do vremena kada me je Bog lično pozvao da se svojim radom uključim u službu u delu reforme i probuđenja crkve ostatka 2004 godine, prošlo je 12 godina.

  Biblijski broj 24

  – u bibliji postoje 24 patrijaraha i 24 starešine koji sede na prestolima.

  – Od rođenja moje majke 1948 godine, do njenog zaposlenja i pozivanja jednog brata na delo probudjenja crkve 1972 godine, prošlo je 24 godine.

  Biblijski broj 40

  – Izrailj je nakon izlaska iz Egipatskog ropstva lutao po pustinji 40 godina.

  – Od rođenja mog dede 1901 godine, do vremena kada su se moj deda i baka upoznali i otpočeli zajednički život 1941 godine, prošlo je 40 godina.

  Biblijski broj 46

  – vreme građenja Jerusalimskog hrama 46 godina – simbolika podizanja novozavetne crkve ostatka ( jevanđelje po Jovanu 2. 19 -21 )

  – Od vremena kada je zver iz otkrivenja Jovanovog zadobila smrtnu ranu ulaskom Napoleonove vojske u Rim i zarobila Rimskog papu 1798 godine, do početka istražnog suda na nebu 1844 godine, prošlo je 46 godina.

  – Od početka istražnog suda na nebu 1844 godine, do vremena kada je Hristos trebalo da dođe po drugi put 1890 godine, prošlo je 46 godina.

  Kada se ovih dva puta 46 saberu, dobija se zbir 92.

  – Od rođenja mog dede 1901 godine, do vremena kada sam prvi put došao u Adventnu crkvu 1993 godine, prošlo je 92 godine.

  Biblijski broj 120

  – prepotopnom svetu je dato 120 godina milosti

  – Od Minaepoliske konferencije na kojoj je iznesena nauka o opravdanju verom 1888 godine, do vremena kada je upravljanje delom predato u ruke običnih ljudi koje je Bog podigao na veliko delo reforme i probuđenja crkve ostatka 2008 godine, prošlo je 120 godina.

  – Od vremena kada je Hristos trebalo da dođe po drugi put 1890 godine, do početka izlivanja Božjih sudova na ovu zemlju na ravnodnevicu 2010 – 11 godine, prošlo je 120 godina.

  Zbir datuma rodjenja.

  Sledeća analiza otkriva događaje koji su zapisani u mom datumu rođenja, kao i datumima rođenja mojih bližnjih.

  Datum rođenja moje bake 22. 3. 1922 godine

  – po principu sabiranja daje zbir 21

  2+2+3+1+9+2+2=21

  – Od rođenja mog dede 1901 godine, do rođenja moje bake 1922 godine, prošlo je 21 godina

  – Od zaposlenja moje majke i rodjenja jednog brata za reformu crkve 1972 godine, do vremena mog prvog dolaska u Adventnu crkvu 1993 godine, prošlo je 21 godina.

  Datum rođenja moje tetke ( rođene sestre moje majke )

  6. 9. 1945 godine – daje zbir 34

  6+9+1+9+4+5 = 34

  – Od mog rođenja 1974 godine, do vremena kada je Bog delo predao u ruke običnih ljudi koje je podigao na veliko delo reforme i probuđenja 2008 godine, prošlo je 34 godine.

  – Od Mineapoliske konferencije na kojoj je iznesena nauka o opravdanju verom 1888 godine, do rođenja moje bake 1922 godine, prošlo je 34 godine.

  Sledeći primer daje identičan zbir tri datuma rođenja nezavisnih ličnosti po principu sabiranja, sto je mala verovatnoća slučajne podudarnosti.

  datum mog rođenja 24. 1. 1974 godine daje zbir 28

  2+4+1+1+9+7+4=28

  Datum rođenja jednog brata koji je takodje pozvan na ovu službu reforme i probuđenja Adventne crkve 24. 12. 1972 godine – daje zbir 28

  2+4+1+2+1+9+7+2=28

  Datum rođenja Ellen G White 26.11. 1827 godine daje zbir 28

  2+6+1+1+1+8+2+7=28

  – Od mog rođenja 1974 godine, do vremena kada me je Bog osvedočio u Božanski karakter dela koje je pokrenuo u svojoj crkvi u cilju probuđenja i reforme 2002 godine, prošlo je 28 godina.

  – Od zaposlenja moje majke i rodjenja jednog brata koji je pozvan na probudjenje i reformu crkve 1972 godine, do mog krštenja, prošlo je 28 godina.

  Kada se izračunaju ova tri datuma rođenja, dobija se zbir 84. 3 x 28 = 84

  – Od vremena kada je Isus trebalo da dođe po drugi put 1890 godine – dve godine nakon Mineapoliske konferencije na kojoj je iznesena nauka o opravdanju verom, do mog rođenja 1974 godine – prošlo je 84 godina.

  – Od Mineapoliske konferencije 1888 godine, do zaposlenja moje majke 1974 godine – prošlo je 84 godine.

  Takođe, vezano za broj 28, rođenje mog oca 31. 5. 1936 godine, daje zbir 28

  3 + 1 + 5 + 1 + 9 + 3 + 6 = 28

  Kada se ovaj dodatni zbir datuma rođenja mog oca doda na gore pomenuti broj 84, dobija se zbir 112

  84 + 28 = 112

  – od Mineapoliske konferencije 1888 god na kojoj je iznesena nauka o opravdanju verom, do mog krštenja 2000 godine prošlo je 112 godina

  – od vremena kada je Isus trebalo da dođe po drugi put 1890 godine – dve godine nakon Mineapoliske konferencije, do vremena kada sam bio osvedočen od Gospoda u Božanski pečat dela koje je pokrenuo u cilju probuđenja i reforme crkve ostatka 2002 godine, prošlo je 112 godina.

  Još jedna pojedinost vezana za broj 28 je ta, da je ( gledano datumski ali ne i po godinama ) od datuma rođenja Ellen G White 26. 11 do datuma rođenja pomenutog brata koji je takodje pozvan na prorocku sluzbu u delu probudjenja i reforme crkve 24. 12, prošlo 28 dana.

  Takodje, godina rodjenja tog pomenutog brata i godina zaposlenja moje majke je – 1972.

  Ime Ellen G White Numerička – brojčana vrednost Imena Elen G Wajt napisano na Engleskom jeziku Ellen G White, daje zbir 128

  – Od početka nebeskog istraznog suda 1844 godine, do zaposlenja moje majke 1972 godine, prošlo je 128 godina.

  Numerička – brojčana vrednost imena Ellen White napisano na Srpskom Elen Wajt, daje zbir 80.

  – Od rođenja moje bake 1922 godine, do vremena kada me je Bog osvedočio u Božanski karakter dela reforme koje je pokrenuo u svojoj crkvi 2002 godine, prošlo je 80 godina.

  Numerička – brojčana vrednost imena Elen Wajt napisana na Srpskom sa dodatkom slova G kao početnim slovom devojačkog prezimena – Elen G Wajt daje zbir 84.

  – Od vremena kada je Isus trebalo da dodje po drugi put 1890 godine – dve godine nakon Mineapoliske konferencije na kojoj je iznesena nauka o opravdanju verom, do mog rođenja 1974 godine – prošlo je 84 godina.

  – Od Mineapoliske konferencije 1888 godine, do zaposlenja moje majke – prošlo je 84 godine.

  Datum rođenja Ellen G White Datum mog rođenja 24. 1. 1974 godine i rođenja Ellen G White 26. 11. 1827 godine, daju zbir 56

  2+4+1+1+9+7+4=28

  2+6+1+1+1+8+2+7=28

  28 + 28 = 56

  – Od rođenja moje majke 1948 godine, do vremena kada mi je Bog uputio poziv da se svojim radom aktivno uključim u službu u delu probuđenja i reforme 2004 godine, prošlo je 56 godina.

  Moje ime I na kraju, pojedinost vezana za Numeričku – brojčanu vrednost mog imena Dragan Mićić, koje daje zbir 128.

  D – 5 / R – 20 / A – 1 / G – 4 / A – 1 / N – 16

  M – 15 / I – 10 / C – 23 / I – 10 / C – 23

  = 128

  – Od početka istražnog suda na nebu 1844 godine, do zaposlenja moje majke 1972 godine, koje je kao što sam napomenuo bitno odredilo dalji tok događaja – moje rođenje i životne prilike, prošlo je 128 godina.

  Kao sto je gore navedeno, numerička – brojčana vrednost Imena Elen G Wajt napisano na Engleskom jeziku Ellen G White, takođe daje zbir 128.

  Kao što možemo videti, Bog stavlja pečat Božanskog poslanstva i na ovaj način, kao što je to uvek i činio u biblijskoj istoriji, i otkriva ga onima koji znaju da prepoznaju njegove namere skrivene u proročkim datumima i brojevima.. Amin!
  ——————————————————————————

  Draga braćo i sestreBog je danas podigao reformni pokret za probuđenje i reformu crkve, i onima koji su pozvani na rad u ovom delu dao proročki dar, i otkrio pojedinosti vezane za poslednje vreme, i načine na koje će se završiti istorija sveta, kao i vremenske odseke koji ukazuju na hronološki tok događaja.

  Ovi vremenski odseci između ostalih sadrže događaje sa tačno navedenim datumima, koji ukazuju na sledeće ( navedeni su datumi događaja ):

  1. NA KOM PODRUČJU ĆE BOG PODIĆI CRKVU POSLEDNJEG VREMENA.

  1776 – deklaracija o nezavisnosti Amerike.

  1827 – rođenje Ellen White.

  1844 – 1890 – podizanje crkve poslednjeg vremena, i pozivanje Ellen White za službu, kao i misija crkve.

  1915 – smrt Ellen White

  2. KO JE JEDAN OD ONIH KOGA ĆE BOG PODIĆI ZA POSLEDNJE DELO PROBUĐENJA I REFORME CRKVE NAKON 1890 GODINE, I NA KOM PODRUĆJU ĆE ON BITI PODIGNUT.

  1901, 1922, 1936, 1941, 1948, 2013 – rodoslovsko koleno i predodređenost događaja iz ličnog života i života porodice.

  1974 – rođenje. 1989 – početak traganja za istinom. 1993 – dolazak u Božju crkvu. 2000 – krštenje. 2001 – podizanje reformnog pokreta. 2004 – pozivanje na službu. 1389, 1804, 1914, 1918, 1941 – 45, 1980 – godine koje pokazuju podrucje na kome će se odigrati pojedini istorijski događaji, i pojaviti odredjene licnosti – kao pokazatelji Božjeg proviđenja na kom podrucju će biti podignut reformni pokret a to je podrucje republike srbije, i pozvani oni koji ce raditi na probudjenju i reformi Bozjeg naroda.

  3. OSTALI DOGAĐAJI SA DATUMIMA:

  2008 – konačno odbacivanje dela i onih koji su pozvani na službu probuđenja i reforme crkve, i odbacivanje sadasnjeg rukovodstva crkve ASD od strane Boga.

  2011 – početak izlivanja sudova Božjih na planetu zemlju vidljivim znakovima u prirodi.

  2014 – izlivanje sudova na području Srbije u vidu poplava, koje su najavljeni proročkim otkrivenjem, i ispunjenje nekih drugih pojedinosti – takođe datih kroz proročko otkrivenje.

  2018 – završetak perioda datog za probuđenje i reformu. Ovim je Bog dao pečat na ono što je prethodno učinio, potvrdivši i na ovaj način svoje današnje namere i ciljeve, kako sa njegovim narodom onoga vremena 1844 – 1890 godine, tako i sa budućim naraštajima nakon ovog perioda – na spasenju svog naroda, i ovog sveta.
  ——————————————————————-
  Naveo bih još jednu pojedinost koja ukazuje na ovu biblijsku istinu o pojavi proroka u poslednjem vremenu, koga Hristos opisuje kao onoga koji će doći u Duhu i sili proroka Ilije.

  Naime, jedno proročanstvo koje je izrečeno u periodu između 18 i 19 veka govori – da se u velikoj ili Keopsovoj, kao i u Kefrenovoj i Mikenovoj piramidi u Egiptu nalaze informacije o poslednjem vremenu, i o proroku koji treba da se pojavi na početku novog milenijuma, i da će se on pojaviti u zemlji koja će biti podeljena, i kojoj je to obećano, sto je aluzija na ovo podrucje bivse Jugoslavije koja se podelila, i na republiku Srbiju u kojoj ce Bog podici Iliju koji ce najaviti vreme kraja i Hristovog drugog dolaska u slavi.

  Ova ( kao i druge pomenute piramide ), sadrži tačne matematičke proporcije kosmičkih razmera – merene zemaljskim merama.

  Visina Keopsove piramide iznosi 147 metara, a osnova piramide je duga 230 metara. Zemlja od sunca je udaljena 147 milijardi kilometara.

  Ako se od ove velike ili Keopsove piramide povuče linija koja je dužina srazmerna visini piramide pod uglom od 52 stepena u pravcu severnog pola – vrh piramide biće na Aljasci, a drugi kraj na platou Naca u Južnoj Americi.

  Kada se iz središta osnove izračuna trećina ukupne visine trougla – ta tačka će biti 2.606 kilometara od osnove, negde u sredini okeana. Tačno na ovoj liniji paralelno sa osnovom – nalazi se Beograd sa Srbijom ( kao zemlja iz gornjeg proročanstva koja će biti podeljena, i iz koje će se pojaviti najavljeni prorok koji će doći u Duhu i sili Ilijinoj – na početku novog milenijuma.

  Rezime:

  Visina velike ili Keopsove piramide 147 metara

  – Od rođenja prvog vesnika crkve Adventista Ellen G White 1827 godine, do mog rođenja kao poslednjeg vesnika koji treba da najavi vreme kraja i Hristov drugi dolazak u slavi 1974 godine – prošlo je 147 godina.

  – Od vremena kada je po biblijskom proročanstvu zver iz otkrivenja zadobila smrtnu ranu 1798 godine, do rođenja sestre moje majke 1945 godine – prošlo je 147 godina. —————————————————————
  Duzina velike galerije u Keopsovoj piramidi iznosi 153 stopa, ili 1836 palaca ( 46 metara ), sto je aluzija na broj preostalih riba 153 od onih koje je Isus stvorio na gori.

  Na nivou poda iznosi 157 stopa, ili 1884, 1/3 palca ( oko 48 metara ).

  Kada se ove unutrasnje mere mere izracunaju, dobija se zbir 4030, sto predstavlja vremenski okvirkoji je prosao od stvaranja sveta, do pojave Hrista i njegovog raspeca koje se dogodilo 31 godine nove ere, i obuhvata 4000 godina pre Hrista, i 30 godina posle Hrista.

  1836+1884 ( 1/3 )+153+157=4030

  U merama piramide sadrzani su brojevi koji racunanjem daju zbir godina i vremenske okviri u kojima ce se odigrati pojedini istorijski dogadjaji koji ukazuju na pojavu najavljenog proroka Iliju.

  One takodje ukazuju na gore pomenuto:

  1. NA KOM PODRUČJU ĆE BOG PODIĆI CRKVU POSLEDNJEG VREMENA.

  2. KO JE JEDAN OD ONIH KOGA ĆE BOG PODIĆI ZA POSLEDNJE DELO PROBUĐENJA I REFORME CRKVE NAKON 1890 GODINE, I NA KOM PODRUĆJU ĆE ON BITI PODIGNUT.

  1836+153=1989

  – 1989 dpoceo traganje za smislom zivota

  1836+157=1993

  – 1993 moj prvi dolazak u Bozju crkvu ASD —————————————————————————–

  1827+153=1980

  – 1827 rodjenje prvog vesnika Bozje crkve Ellen G White

  – 1980 smrt predsednika bivse SFRJ Josipa broza Tita. ———————————————————————————-
  1844+157=2001
  – 1844 pocetak Adventnog doba ili Laodikejske crkve.
  – 2001 Bog podigao reformni pokret za probudjenje i reformu crkve. ——————————————————————————

  1776+153=1929

  – 1776 izglasana deklaracija o nezavisnosti Amerike.

  – 1929 konkordat Italijanskog diktatora Benita Musolinija kojim se papstvu vraca sva vlast, cime je smrtna rana zveri iz otkrivenja isceljenja. ———————————————————————————
  1844+46+1890

  – 1844 pocetak Adventnog doba ili Laodikejske crkve.

  – 1890 kada je Hristos trebao da dodje u ono vreme, dve godine nakon Mineapolijske konferencije na kojoj je iznesena nauka o opravdanju verom. ——————————————————————————

  1890+46=1936
  – 1890 kada je Hristos trebao da dodje u ono vreme, dve godine nakon Mineapolijske konferencije na kojoj je iznesena nauka o opravdanju verom.

  – 1936 rodjenje mog oca. —————————————————————————–

  1936+46=1982

  – 1936 rodjenje mog oca.

  – 1982 moj polazak u osnovnu skolu. ——————————————————————————

  Broj 46 i 48 daju zbir 94

  1908+94=2002

  – 1908 Tungunska katastrofa

  – 2002 moje prihvatanje Bozjeg dela probudjenja i reforme crkve. ——————————————————————————

  1914+94=2008

  – 2014 pocetak prvog svetskog rata

  – 2008 Odbacivanje sadasnjeg rukovodstva crkve ASD od strane Boga, zbog odbacivanja dela porobudjenja i reforme i onih koji su pozvani na ovo veliko delo. —————————————————————————–
  1888+94=1982

  – 1888 Mineapolijska konferencija na kojoj je iznesena nauka o opravdanju verom.

  – 1982 moj polazak u osnovnu skolu.

  Visina Kefrenove piramide iznosi 143 metara

  – Od vremena kada je po biblijskom proročanstvu zver iz otkrivenja zadobila smrtnu ranu 1798 godine, do vremena upoznavanja moje bake i dede i početka zajedničkog života 1941 godine – prošlo je 143 godine.

  Visina Mikenove piramide iznosi 66 metara: – Od Tungunske katastrofe 1908 godine, do mog rođenja 1974 godine – prošlo je 66 godina.

  – Od rođenja sestre moje majke 1945 godine, do početka izlivanja Božjih sudova na zemlju 2011 godine – prošlo je 66 godina.

  U ovome se pokazuje Božji neverovatni plan – da budućnost koju je on zacrtao bude otkrivena i na ovakav način, kroz graditeljsko umeće koje je dao putem svojih slugu u prošlosti, sa akcentom na Josifa koji je ovu budućnost urezao i u kamenu, po reči samog Isusa Hrista koji kaže “AKO OVI UMUKNU – KAMENJE ĆE PROGOVORITI” što je odraz moderne biblijske arheologije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име