Боља од руске и мимозе! Ова салата постаће краљица свих славских трпеза

0
1642
Фото: Јутјуб/принтскрин

Састојци:

250-300 г ћурећег или пилећег филеа
1 конзерва кукуруза
1 краставац
1 слатка и кисела јабука
мајонез
1/2 лимуна
мало першуна

Припрема:

Скувајте месо и исеците на коцкице. Тако и краставац и јабуке. Преко јабука сипајте мало лимуновог сока. Округлу чинију обложите провидном фолијом. Сипајте прво кукуруз (мало оставите за декорацију), затим ред мајонеза, па јабуке, па ред мајонеза, па краставац, па мајонез и на крају месо. Ставите у фрижидер на 15 минута, па помоћу тањира окрените. Скините фолију и са стране украсите кукурузом, а од коре краставца можете да направите цвет. Са стране ставите мало першуна, а можете декрисати по жељи или уопште не морате.

Pročitajte i  Вера Павладољска: Прва љубав Матије Бећковића којој је и посветио своју прву поему

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име