Čestitke za slavu Sveti Nikola: Evo na koji način možete da čestitate slavu vašim prijateljima i poznanicima!

0
3914

Čestitke za slavu Sveti Nikola danas se najčešće šalju putem sms-a

Čestitke za slavu ranije su se delile samo usmenim putem. Sa dolaskom nove ere i razvitkom tehnologije danas to možete uraditi u bilo koje doba dana i noći.

sveti-nikola

Čestitanje slave danas se često obavlja putem mobilnih telefona i slanjem sms poruka, a mnogi se prosto utrkuju ko će lepšu čestitku poslati domaćinu.

Sveti Nikola, Nikoljdan je slava koju kod nas slavi najveći broj pravoslavnih hrišćana. Kako se kaže kod nas na ovaj dan, pola Srbije slavi, a ostala polovina ide na slavu. Mi smo vam pripremili neke čestitke koje možete da poželite domaćinima za njihovu slavu, da li putem poruke ili lično. Možda ćete se odlučiti za klasično čestitanje, ali ako odlučite da na ovaj način to uradite onda, svakako pročitajte ostatak teksta.

Pročitajte i  Jedinstvena ikona u Srbiji: "Majka Srbija" na simboličan način predstavlja stradanje Srbije i srpskog naroda

 

cestitke za slavu sveti nikola

Neka Sveti Nikola donese sreću kada upalite slavsu sveću. Neka vaš dom Bog i Sveti Nikola čuvaju, od raznih vetrova koji duvaju. Nek se slavi godinama. zdravo bili i Bog s vama.

Neka vam Sveti Nikola donese sreću, neka se slavi uz posnu hranu i sveću. Nek u domu cveta radost i sloga i da slavite godinama svetog Nikolu i Gospoda Boga.

Neka Sveti Nikola ispuni mi želju i donese samo dobro u domu mome prijatelju. Srećna ti krsna slava.
cestitke za slavu

Nek se zalije, nek se prolije, nek se presipa, zdravlja i sreće dao vam Gospod, a vaš dom zauvek čuvao Sveti Nikola. Srećna ti slava domaćine tebi i tvojima.

Domaćine želim vam svima blagostanje i sreće da Nikoljdan još slavite i Bogu se molite uz plamen sveće. Da vam Sveti Nikola svima da dobrog zdravlja i neka bude tri dana slavlja.

Srećna ti slava domaćine. Da ti nikada ne bude gore, da imaš punu kuću smeha, da zdravlja nikada ne zafali, da Nikoljdan večno se slavi.

Ko proslavlja Svetog Nikolu ove godine, proslavljao ga i dogodine, krsnu slavu čestitu, sretnu i bogatu, mnogo leta, a sve za njegova života, on i njegovi potomci. Srećna slava Nikoljdan.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime