Снови који најављују долазак праве љубави: Ако сањате једну од ових 5 ствари више нећете бити сами

0
1327

Вероватно сте некад сањали снове чије значење нисте могли да растумачите, а можда вам је баш љубав најављивала скори долазак у живот. Ако сте већ неко време сами, сигурно не можете а да се не запитате када ће то права љубав пронаћи и вас.

Уколико сте сањали нешто од овога она је ту, на дохват руке! Уколико нисте, мораћете још мало да причекате. Ових 5 снова најављују вам долазак велике љубави:

Pročitajte i  Београд је изменио чак 15 имена у својој историји: Сви знамо за Сингидунум, а ево која су остала

1. Лутка

Овај мотив у сну има више значења, ако се ви играте с лутком то значи свађу са неким, али ако поклоните лутку то говори о доласку нове љубави у ваш живот.

2. Нагост

Овај чудан мотив често опседа ваше снове, а ако се скидате или сте већ голи, то говори да ћете се са неким тек упознати. Та непозната особа може бити важна за вас, јер може бити особа са којом можете имати романсу.

Pročitajte i  Несрећна љубав која је трајала 48 година: Брачни ломови руског писца Лава Толстоја и његове жене Соње

3. Постељина

Кревет и постељина говоре да сте спремни за нову љубав и на то да сте у могућности да прихватите нове емоције. Ако сањате белу платнену постељину, онда сте потпуно спремни за долазак нове љубави.

4. Густа шума

Ако се налазите у шуми из које не можете пронаћи излаз, онда још увек нисте спремни за нову љубав. Успешан бег из шуме значи да сте спремни за нову везу и да ће вас ускоро пронаћи љубав.

Pročitajte i  Обичаји на Крстовдан које сваки Србин треба да испоштује: Прави верници сутра посте, а у поноћ ОБАВЕЗНО ЗАМИСЛИТЕ ЖЕЉУ

5. Семенке

Семенке су симбол плодности, а то се односи и на поље љубави. Ако се у сну појави сетва семенки, онда сте спремни за нове емоције, али ако сањате жетву то значи да би требало да се решите лоших особина које су до сада спречавале настанак нове везе.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име