Софијини извори на Фрушкој гори: Лековито место где се одигравају разна чуда која наука још не може да објасни

1
5121

На раскрсници Партизанског пута од Свилоша према Лежимиру налазе се Софијини извори, место на ком се дешавају разна чудеса која наука још није званично објаснила.

Није у питању извор воде, већ извор лековитог магнетног зрачења који је име добио по Софији Милановић која га је и открила. Ово место поседује лековита магнетна поља чиме повољно утиче на централни нервни систем и лечење разних болести. Једино што треба да урадите јесте да уђете у круг поља, затворите очи на 20 минута и препустите се „утицају зрачења”. Задржавање у кругу преко 20 минута је непотребно, јер може да изазове благу вртоглавицу.

Pročitajte i  Спрски Тајланд или Дунавски Малдиви! Срби одлепили за овим острвом: Изгледа као прави егзотични рај

Од 2011. године људи се у већем броју скупљају на том месту и у знак захвалности каче мале иконе светаца на дрво унутар поља. Људи на Софијине изворе свраћају како би ублажили болове од реуме, затим због болести зглобова, мултипле склерозе… Неки ублажавају нервозу, а има и оних који сматрају, да зрачење из “магнетског круга“ добро дође и онима који болују од високог крвног притиска, зачепљења крвних судова…

Pročitajte i  Операција смањења желуца као решење за гојазност: Др Скорбић говори о томе које врсте операција постоје, које су предности и ризици

Иако се о овом феномену наука није јавно огласила, народ препричава да су се на Софијиним изворима догодила разна чудесна оздрављења људи, па и устајање из инвалидских колица.

Било како било, на овом месту свакодневно се могу видети људи који редовно долазе да одстоје своју терапију у Софијиним круговима. На неверним Томама је да посете Фрушку гору и лично се увере у лековиту моћ овог места.

Pročitajte i  Српској валути дао је име ДИНАР! Чедомиљ Мијатовић био је НЕПОТКУПЉИВ, а због једног је протеран из земље
Фото: Јутјуб принтскрин канал Софијини извори
Inicijalizacija u toku...

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име