Na misteriozne Sofijine krugove dolaze i zdravi i bolesni: Mnogi obilaze ovo mesto na Fruškoj gori tražeći spas

0
2126
Foto: Jutjub/printskrin

Na Fruškoj gori, na mestu gde put iz Ležimira izlazi na Partizanski put, usred šume, dolaze zdravi i bolesni, kako kažu, da odstoje 20 minuta kako bi im se ublažili bolovi od reume, bolesti zglobova, multiple skleroze…

Neki ublažavaju nervozu, a ima i onih koji smatraju da zračenje iz “magnetskog kruga” dobro dođe i onima koji boluju od visokog krvnog pritiska, začepljenja krvnih sudova i mnogih drugih bolesti. Između lipa zabodeni su kolčevi u krug, na jednoj lipi je obaveštenje, a na drugoj ikonice Svetog Save i Svetog Đorđa urezane u drvo…

Na obaveštenju zalepljenom na bukvi piše:

– Molimo posetioce ovog energetskog i visokoduhovnog mesta da u najvećoj tišini i miru borave u njemu i sa poštovanjem i zahvalnošću prema duhovnim svetlostima koji se tu nalaze i isceljuju aure i tela posetilaca. Zažmurite, opustiti se, isprazniti sve misli i prepustiti se, uz molitve, duhovnim energijama za iscelenje. Ostati 20 minuta u energetskom “stubu”, preko toga je nepotrebno, jer može da se izazove blaga vrtoglavica. Nalazač ovog svetog mesta Sofija Milanović.

Pročitajte i  Mali Slobodan proglašen za sveca: Mučki ga je ubila Elfeta Veseli 1992. godine, ZVERSTVO KAKVO SE NE PAMTI

Subotnje popodne, zaustavio se automobil, a iz njega izlaze pet mladih osoba. Odmah se uputiše prema krugu i u najvećoj tišini stadoše u njega. Posle nekoliko minuta na pitanje da li osećaju neke promene kažu da su do sada slušali samo priče o ovome mestu i da su prvi put došli.

– Nemam zdravstvenih problema, ali kad nas je put već naneo u ovom pravcu rešili smo i da svratimo. Samo sam čitao kako mesto ima neki energetski krug i oslobađa negativnu energiju. Videću posle nekog vremena kako ću se osećati – kaže kroz osmeh Dragan iz Beočina.

Pročitajte i  ZADUŽBINA NAJMLAĐE KĆERKE KNEZA LAZARA: Upoznajte velelepni manastir Denkovac

Nedugo posle njih, stariji gospodin, kako kaže, došao je da potraži smirenje svom reumatizmu, ubiše ga bolovi, a od komšije je čuo da mu posle stajanja u ovom energetskom krugu bolovi minu.

– Čuo pa došao. Moj komšija kaže da mu je dolazak i stajanje u ovom krugu umirio reumu. Videću, ali osećam kako mi trnci prolaze kroz noge. Da li od hladnije zemlje ili neke energije to još ne znam – priča Steva i nastavlja da stoji u krugu obeleženom kolčićima.

– Čuo sam da se ova Sofija bavi pronalaženjem energetskih tačaka i da živi u Novom Sadu. Ništa više ne znam – ubacuje se u priču Stojan iz Sremske Mitrovice.

Dodaje da kad neko traži leka sve pokušava.

Pročitajte i  Dirljiva priča krije se iza nalepnice ovog srpskog piva: Čuveni čiča sa jagodinske ambalaže zadužio je Srbiju u Velikom ratu

– Muka ljude tera. Japanci rado idu bosi da bi preko tabana praznili negativnu energiju iz organizma. Otkud znam da li je ovo takvo mesto koje zrači više energije. Namerno sam stao u krug da vidim hoće li moj organizam reagovati. – kaže Stojan.

Naučnih i stručnih dokaza da je reč o krugu koji emituje energiju nema, ali nema ni suprotnih tvrdnji. U Ležimiru, gde su mnogi već bili u energetskom krugu, kažu da bolesnima posle nekoliko dolazaka i stajanja po 20 minuta bude bolje.

Priča o isceliteljskom mestu na Fruškoj gori brzo se širi. Možda bi stručnjaci za kvantnu fiziku mogli dati odgovor na pitanje da li je reč o mestu gde zemlja emituje više energije ili nešto drugo.

(Kurir.rs/SMP)

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime