Шок у породици Симић из Аранђеловца: Коза Белка појела 20.000 евра са стола, којима су тог јутра хтели да купе земљу

0
2689

Вест о кози Белки из околине Аранђеловца могла би да се сврста у рубрику “веровали или не”!

Наиме, како пише локални портал аранђеловацинфо.рс, у домаћинству породице Симић у селу Раниловић у општини Аранђеловац, коза Белка појела је 20.000 евра, које је породица спремила за куповину 10 хектара земље.

Симићи, угледна породица из Раниловића, решила је да прошири своје имање и за то је спремила позамашну суму од 20.000 евра, како би купила 10 хектара земље, али је тог јутра све кренуло по злу.

Pročitajte i  Како је 13 београдских насеља добило име: Бежанија, Миљаковац, Жарково, Миријево... имају интересантне приче о свом настанку

“Устали смо рано, пребројали новац, јер је требало да дође човек од ког купујемо земљу како бисмо потписали уговор и човека исплатили, паре су стајале на столу у дневној соби, а ми смо отишли да доручкујемо. Мој таст је изашао, као и свако јутро, да нахрани стоку, али није приметио да није затворио улазна врата и ту је настала наша несрећа. Коза Белка коју имамо већ неколико година ушла је кроз отворена врата у дневну собу и почела да једе паре са стола”, говори кроз сузе уплакана снајка Милена.

Pročitajte i  Божићни филмови домаће кинематографије: Употпуните ваше празничне тренутке овим дивним причама (ВИДЕО)

“Када смо чули шушкање и буку мој муж је устао од стола и само што га шлог није стрефио. Белка је појела паре са стола, остало је око 300 евра само, а све остало је било поцепано и поједено. Муж од тога дана ништа не говори, само седи и ћути и гледа у једну тачку. Белка нас је завила у црно”, рекла је за Аранђеловацинфо снаја Милена.

Pročitajte i  Богојављенске пихтије: Предјело које се служи у част крштења Исуса Христа

arandjelovacinfo.rs

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име