Споља хрскаво, а унутра мекано и сочно: Бакин трик како да најбоље спремите НАЈУКУСНИЈЕ ПИЛЕ

0
1973
Фото: Бакина кухиња

Потребно је:

1 веће пиле

100 мл мајонеза

2 кашике пире парадајза

грануле белог лука

мало бибера

соли.. уље

Припрема: Пиле мало обрадити ножем и пресећи на пола са доње стране где је бело месо. Добро га посолити. У чинију сипати мајонез, додати пире парадајз, бибер, бели лук уље и све изједначити. Премазати добро пиле са свих страна. Најбоље пиле пећи на решетки где се може лепо оцедити. Покрити алуминиском фолијом и држати цело време печења. Пећи на 220 степени Ц око сат и десет минута да лепо порумени. Уживајте!

Pročitajte i  Очију твојих да није: Присетите се најлепших стихова великог српског песника

Бакина кухиња

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име