Сахрањивање на рате: Криза у Србији тера људе да и погребну опрему купују на пет једнаких месечних рата

0
775

Иако изгледа да је само смрт у Србији сигуран посао и продавци погребне опреме имају разумевања за кризу…

На вама је само да умрете, а ваши ближњи могу и након пет месеци да отплате погребну опрему. Није у питању никаква бизарна шала, већ понуда руководства ЈКП “Комуналац Врбас” да грађанима омогући куповину погребне опреме на одложено плаћање.

Према речима вршиоца дужности генералног директора Синише Адамовића, овим потезом та фирма жели да изађе у сусрет грађанима да лакше преброде ситуацију у којој се нађу и све везано за сахрану ближњих заврше на једном месту у најкраћем могућем року.

Pročitajte i  Имамо посебну понуду за наше читаоце! Представљамо вам књигу СРБИЈОМ која ће вас очарати јер поносно представља нашу предивну земљу  

“Надзорни одбор је на седници донео одлуку којом се омогућава грађанима Врбаса да услугу куповине погребне опреме остваре на пет једнаких месечних рата. Желимо на тај начин да будемо конкурентни приватним предузећима која се баве продајом погребне опреме на територији општине Врбас а и шире и да на неки начин грађанима приближимо и ову услугу узимајући у обзир да је опрема коју продаје Комуналац најповољнија у граду и околини. Наш примарни циљ је да повратимо поверење грађана и у овом сегменту услуга које пружамо”, каже Адамовић.

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

Поред могућности плаћања опреме на рате и најповољније и најбогатије понуде, како наводе из ове фирме, у њиховој цвећари, која се налази на улазу у гробље, нуди се широк асортиман цветних аранжмана по повољним ценама.

Изгледа да ни друге погребне радње не заостају са понудом. Како Срби воле да се шале и у најбизарнијим ситуацијама, остала је забележена и “акција” тј. “сезонско снижење” на погребну опрему у једној румској продавници погребне опреме.

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

pogrebna oprema

Опанак, Курир

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име