Срби се стопили са тугом и невољом: Најређе се смејемо и ништа поизитивно нам се не дешава

0
725

У једној анкети “Галупа” показало се да Срби готово да немају ведра осећања. У поређењу са регионом, наши земљаци спадају у групу која се ретко смеје, док су Хрвати и Црногорци емотивнији од нас.

srbi i emocije

На светској листи Срби спадају у групу најнеемотивнијих народа, док у региону на том пољу убедљиво воде.

Према подацима из агенције која је дуго спроводила ово истраживање испоставило се да становници Србије имају само 41 посто позитивних одговора.

Pročitajte i  The Saint је на Mister D апликацији

Наиме, људима су постављана питања о позитивним и негативним емоцијама који су доживели претходног дана. „Да ли сте се насмејали јуче?“, „Да ли сте јуче доживели тугу, бол, срећу, љутњу, бес?“, само су нека од питања који су истраживачи поставили људима у 140 земаља света, међутим, више од половине испитаних Срба одговарало је као да су се стопили с тугом и невољом!

Pročitajte i  Да ли је реално да ОВОЛИКО КОШТАЈУ прженице у Београду? Сиротињско јело од бајатог хлеба данас је луксузни доручак

 

tuzno

ЕВО КАКО СМО ОДГОВОРИЛИ НА ПИТАЊЕ КОЛИКО СЕ ЧЕСТО СМЕЈЕМО

Истраживање је показало и да се Срби најређе смеју! На питање „Да ли сте се насмејали јуче?“ негативно су одговорили становници само седам земаља, а међу њима и Срби. Само 39 одсто наших грађана изјавило је да се макар једном насмејало у току јучерашњег дана, а на овом намрштеном списку друштво нам праве Ирак, Непал, Украјина, Сирија и Турска

Pročitajte i  Моћна руска имена за девојчице и дечаке: Носе изузетно снажну поруку а популарна су и у Србији

 

tuga
Међу првих десет земаља света смо на још једном „црном списку“. Наиме, налазимо се на високом петом месту земаља које имају најмањи индекс позитивних искустава. Друштво нам праве углавном земље захваћене ратовима и превратима, као што су Сирија и Турска, а ту су и Непал, Грузија и БиХ.

Opanak/Kurir

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име