Престижна награда: Србија – дестинација са најбољим културним и историјским наслеђем

0
485

Србија је у Кини освојила престижну награду ,,2021 Stars Awards“, коју додељује специјализовани туристички магазин ,, Travelling Scope“. Према оценама овог часописа, Србија је дестинација са најбољим културним и историјским наслеђем, и управо у овој категорији је добила ову престижну награду.

Србија је ову награду добила на основу гласова читалаца и кинеских Инфлуенсера који су путем интернета гласали за најбоље светске дестинације. На листи дестинација су се поред Србије нашле још и Швајцарска, Португалија, Ирска, Јапан….

Pročitajte i  "Извињавам се, то није за мене" Исповест девојке из Шпаније која се доселила у Србију: Открила шта никако не може да разуме у нашој земљи

Магазин ,,Travelling Scope“ је  професионални туристички магазин основан 1980. године и дистрибуира се широм Кине. Обрађују најактуелније теме из света туризма, праћене изузетним визуелним садржајем.

Освојена награда ће помоћи повећању видљивости Србије, као туристичке дестинације, на кинеском тржишту, на коме Туристичка организација Србије и даље врши континуирану промоцију, али и спроводи састанке са свим кључним партнерима како би имала што бољу позицију када се поново интензивирају путовања са овог за Србију изузетно значајног тржишта. Имамо разлога да очекујемо да ће наша земља бити једна од приоритетних дестинација за путовања кинеских туриста, што нам ове награде и потврђују.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име