Srbija među najboljim destinacijama sveta za 2022. godinu!

0
204

Srbija je među najboljim destinacijama sveta za 2022. godinu, prema ocenama prestižnog američkog portala Kondi Nast Traveler. Uzevši u obzir situaciju koja se odvija na globalnom nivou, lista najboljih destinacija je ove godine važnija nego ikad, navodi se u tekstu.

Kondi Nast Traveler je Srbiju okarakterisao kao spoj tradicionalnog i modernog, stavljajući akcenat na izuzetnu gastronomsku ponudu naše zemlje. Osvrnuli su se i na pozitivnu atmosferu srpske prestonice, kao i na raznovrsnost ponude ugostiteljskih objekata. Pohvalili su srpska vina, posebno sorte koje dolaze iz Negotinske Krajine i sa Fruške Gore, i istakali potencijalne srpske kandidate za upis na UNESKO listu kulturne baštine.

Pročitajte i  Čudotvorna travka sa Fruške gore: Čisti organizam, popravlja apetit, leči kostobolju, anemiju, probavni sistem, bubrege...

Srbija se tako našla rame uz rame sa destinacijama poput Egipta, norveškog Osla, američkog Nju Orleansa, Kingstona na Jamajci, španske Menorke, britanskog Birmingema….

Više o najboljim destinacijama sveta za 2022. godinu možete pročitati na sledećem linku: https://www.cntraveller.com/gallery/best-holiday-destinationsConde Nast je globalna medijska kompanija koja je zaslužna za  neke od vodećih svetskih štampanih, digitalnih, video i društvenih brendova, uključujući Vogue, GQ, The New Yorker, Vanity Fair, Wired, Architectural Digest (AD), Conde Nast Traveller i La CucinaLa Cucina Italiana…

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime