Србија међу најбољим дестинацијама света за 2022. годину!

0
510

Србија је међу најбољим дестинацијама света за 2022. годину, према оценама престижног америчког портала Конди Наст Травелер. Узевши у обзир ситуацију која се одвија на глобалном нивоу, листа најбољих дестинација је ове године важнија него икад, наводи се у тексту.

Конди Наст Травелер је Србију окарактерисао као спој традиционалног и модерног, стављајући акценат на изузетну гастрономску понуду наше земље. Осврнули су се и на позитивну атмосферу српске престонице, као и на разноврсност понуде угоститељских објеката. Похвалили су српска вина, посебно сорте које долазе из Неготинске Крајине и са Фрушке Горе, и истакали потенцијалне српске кандидате за упис на УНЕСКО листу културне баштине.

Pročitajte i  Бурна љубав Емира Кустурице: Посрећило му се тек из ЧЕТВРТОГ ПУТА, своју жену је оставио, па хтео да БИЈЕ ЊЕНЕ УДВАРАЧЕ!

Србија се тако нашла раме уз раме са дестинацијама попут Египта, норвешког Осла, америчког Њу Орлеанса, Кингстона на Јамајци, шпанске Менорке, британског Бирмингема….

Више о најбољим дестинацијама света за 2022. годину можете прочитати на следећем линку: https://www.cntraveller.com/gallery/best-holiday-destinationsConde Nast је глобална медијска компанија која је заслужна за  неке од водећих светских штампаних, дигиталних, видео и друштвених брендова, укључујући Vogue, GQ, The New Yorker, Vanity Fair, Wired, Architectural Digest (AD), Conde Nast Traveller i La CucinaLa Cucina Italiana…

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име