Једва чекају опет да дођу: Србија, туристички доживљај који Руси памте

0
253

Нису заборавили Србију и једва чекају да се на наше дестинације врате. Тако на представљање туристичке понуде Србије и Београда у Москви и Санкт Петербургу реагују руски туристи, организатори путовања и представници туристичке привреде.

Директорка Туристичке организације Србије Марија Лабовић састала се у Москви са Екатерином Елсхином из Департмана за спољне, економске и међународне односе Града Москве. Том приликом директорка Лабовић  је подсетила на досадашњу добру сарадњу институција као и изузетне резултате који су из тога проистекли. Наиме, руски туристи су већ дуго међу најбројнијим страним гостима у нашој земљи.

Посета директорке ТОС-а Марије Лабовић Русији

И туристи из Санкт Петербурга радо посећују Србију. О унапређењу сарадње, новинама у туристичкој понуди представници ТОС-а и ТОБ-а Марија Лабовић и Слободан Унковић разговарали су са заменицом директора  Туристичке организације Санкт Петербурга Јулијом Бондаревом.

Pročitajte i  Медији из бивше СФРЈ гости Туристичке организације Србије

Осим жеље за упознавањем нових дестинација, трагањем за детаљима из прошлости који их повезују, откривањем тајни које чувају установе културе, заједничко српским и руским туристима је и уживање у добрим укусима. Зато је представљање туристичке понуде Србије у Русији била прилика да се будући гости, али и они који нам се редовно враћају,  подсете, и науче много тога новог о доживљају који их у Србији очекује.

Pročitajte i  Тајне и легенде најмистериознијег манастира у Србији: У њему се вековима крије НЕОБЈАШЊИВО ЧУДО!

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име