Jedva čekaju opet da dođu: Srbija, turistički doživljaj koji Rusi pamte

0
272

Nisu zaboravili Srbiju i jedva čekaju da se na naše destinacije vrate. Tako na predstavljanje turističke ponude Srbije i Beograda u Moskvi i Sankt Peterburgu reaguju ruski turisti, organizatori putovanja i predstavnici turističke privrede.

Direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović sastala se u Moskvi sa Ekaterinom Elshinom iz Departmana za spoljne, ekonomske i međunarodne odnose Grada Moskve. Tom prilikom direktorka Labović  je podsetila na dosadašnju dobru saradnju institucija kao i izuzetne rezultate koji su iz toga proistekli. Naime, ruski turisti su već dugo među najbrojnijim stranim gostima u našoj zemlji.

Poseta direktorke TOS-a Marije Labović Rusiji

I turisti iz Sankt Peterburga rado posećuju Srbiju. O unapređenju saradnje, novinama u turističkoj ponudi predstavnici TOS-a i TOB-a Marija Labović i Slobodan Unković razgovarali su sa zamenicom direktora  Turističke organizacije Sankt Peterburga Julijom Bondarevom.

Pročitajte i  DANAS SU LETNjE ZADUŠNICE: Ovaj običaj treba ispoštovati obavezno, a evo šta nikako ne smete raditi

Osim želje za upoznavanjem novih destinacija, traganjem za detaljima iz prošlosti koji ih povezuju, otkrivanjem tajni koje čuvaju ustanove kulture, zajedničko srpskim i ruskim turistima je i uživanje u dobrim ukusima. Zato je predstavljanje turističke ponude Srbije u Rusiji bila prilika da se budući gosti, ali i oni koji nam se redovno vraćaju,  podsete, i nauče mnogo toga novog o doživljaju koji ih u Srbiji očekuje.

Pročitajte i  OBELEŽAVAMO TREĆI NAJVEĆI PRAZNIK KOD SRBA: Evo zašto na Svete Trojice treba zatražiti OPROST svih grehova

 

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime