Српкиња којој се клања цела Америка: Зауставила аутобус и спасила дете од сигурног смрзавања (ВИДЕО)

0
1851

Цела Америка прича о Ирени Ивић, возачу аутобуса у Милвокију, која је зауставила возило како би спасила дете од годину и по дана. Како се наводи, дете је само, по хладноћи, лутало улицом, док га Ивић није угледала.

Она је возила аутопутем на надвожњаку када је видела босоного дете у црвеној бенкици, са пеленом, како се креће ка раскрсници, објаснио је портпарол транзитног система у округу Милвоки, Мет Сликер.

Како се види на снимку који је објавио систем за транзит, Ивић је зауставила аутобус, истрчала из њега и ухватила дете. Онда га је унела у аутобус. „О мој Боже. О мој Боже. Тресем се“, чује се на снимку како говори Ивић, након што је села на место возача заједно са бебом.

Pročitajte i  Чудесан манастир Лешје: У њему се чува честица крста на ком је распет Христос, а сам изглед храма је као из руских бајки

Једна путница у аутобусу скинула је зимски капут и огрнула га око детета, које је било хладно на додир. Наиме, тог дана, 22. децембра, температуре су биле ледене, наводи систем за транзит у Милвокију.

На објављеном видео-снимку види се и да је девојчица убрзо заспала у наручју Ивић. „Захвална сам што сам се нашла на правом месту у право време“, рекла је Ивић на похвалној церемонији, која је у четвртак одржана у њену част.

Pročitajte i  Овако је Никола Тесла говорио о женама: Причало се да их не воли, а његови ставови шокирали су многе

Полиција је саопштила да је 19-омесечном детету било хладно, и да је било уплашено, али да није повређено. Према наводима полиције, које је пренео систем за транзит, дете је нестало тако што је његова мајка, како се верује, имала кризу менталног здравља.

Портпарол система за транзит у Милвокију рекао је да је дете на крају враћено оцу. Како се наводи, ово је девети пут у протеклих неколико година да је један возач транзитног система у округу Милвоки пронашао дете које се изгубило или се води као нестало. „Апсолутно обожавам децу. Некада сам била учитељица и имам своју децу, тако да сам веома срећна што сам могла да помогнем овој слаткој, недужној беби“, рекла је Ивић.

Pročitajte i  "У мени теку снажна индијанска и српска крв" Србин који је постао ИНДИЈАНСКИ ПОГЛАВИЦА: Од оца Србина научио да ради, од мајке индијанске принцезе да се бори

Холограм

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име