U našim banjama možete naći smeštaj i za 400 dinara, a evo koje sve boljke možete izlečiti

0
3793

Ako nemate para za more, a imate godišnji odmor koji morate da iskoristite nudimo vam najbolje opcije kako da ga iskoristite. Naše banje, em su lepe, em su lekovite, a i jeftine, su bar neke od njih.

banje srbije

Prolom banja

Ova divna banja se nalazi 23km od Kuršumlije i ovaj kraj je pored Đavolje varoši poznat po bogatoj kulturi i mnogobrojnim manastirima koji se nalaze u okolini. preporučuje se ljudima koji boluju od bubrega i mokraćnih kanala, bolesti organa za varenje, bolesti kože i zapaljenog reumatizma. Ovde možete naći krevet u privatnom smeštaju i za 800 dinara

Sokobanja

Nlazi se u podnožju planine Ozren i ona je jedna od najposećenijih našuh banja. Preporuka je za sve one koji leče astmu, anemiju, psihičke probleme i imaju ortopedske probleme. ležaji u privatnom smeštaju su oko 350 i 600 dinara, dok su aparmani malo skuplji oko 1600 i 3000 dinara.

Pročitajte i  Preukusna pita od višanja: Hrskava i sočna, najbolji slatkiš uz kafu i čaj

banje srbije

Sijarinska banja

Ova predivna banja ne nalazi u blizini Leskovca i poznata je po 18 izvora lekovite vode, a posebna atrkcija je gejzir tople vode jedinstven u Evropi i dostiže visinu i do 8 m. Pogodna je za ljude koji imaju oboljenja koštano-mišićnog sistema, imaju problema sa plućima, ginekoloških i stomačnih  problema, i psihički su iscrpljeni. Privatan smeštaj možete naći i za 500 dinara, dok smeštaju u hotelima iznosi i do 2300 i 2900 dinara za noć.

Pročitajte i  Svi su ga osuđivali, a nisu znali za njegovu bol: Istinita priča o monahu koji se do sudnjeg dana borio sa alkoholom

Lukovska banja

Na 35km od Kuršumlije i po broju termalnih voda je jedna od najbogatijih u Srbiji. Pogodna za one ljude koji imaju zapaljeni reumatizam, degenerativni reumatizam, osteoporozu, ginekološka oboljenja, giht.. privatan smeštaj se kreće oko 500 dianra za noć, a hoteli od oko 2000 dinara.

banje srbije

Banja Palić

Smeštena kod Palićkog jezera. Preporuka za ljude koji boluju od išijasa, reume, ginekoloških problema, nervnog rastrojstva i kožnih oboljenja. Pansion košta oko 3000 dinara, a privatan smeštaj može se naći za oko 1800 dinara za dve osobe.

Vrdnik

Ova prelepa banja se nalazi ispod Fruške gore. Oov je vazdušna banja u kojoj se leče sportske povrede i svi oblici reume, povrede mekih tkiva, deformiteti kičmenog stuba, migrene i ginekološki problemi. Smeštaj u hotelu košta od 1800 do 5660, a privatan smeštaj se može naći za oko 600 dinara po krevetu.

Pročitajte i  Opančareva kći: Devojka koja srpsku tradicionalnu nošnju spaja sa modernim i od toga pravi brend

banje srbije

Banja Junaković

Nlazi se u blizini Apatina. Njena voda dostiže temperaturu i d0 50 stepeni,a dubinu i do  700 m. Lekovitost ove vode se meri sa onim u Karlovim Varima. Pogodna za obolje kostiju,deformitete kičmenog stuba i ekstremiteta, zapaljeni reumatizam i za lečenje steriliteta. Cena privatnog smeštaja se kreće oko 700 dianra dok polupansion košta od 1800 do 3180 dinara.

Izvor. Prvi.info.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime