U našim banjama možete naći smeštaj i za 400 dinara, a evo koje sve boljke možete izlečiti

0
5212

Vreme je korone, a ne samo da mnogi sada nemaju novac za more, već je jako teško uopšte izaći iz zemlje.

Ako imate godišnji odmor koji morate da iskoristite, nudimo vam najbolje opcije kako da ga iskoristite. Naše banje, em su lepe, em su lekovite, a i jeftine, su bar neke od njih.

banje srbije

Prolom banja

Ova divna banja se nalazi 23km od Kuršumlije i ovaj kraj je pored Đavolje varoši poznat po bogatoj kulturi i mnogobrojnim manastirima koji se nalaze u okolini. preporučuje se ljudima koji boluju od bubrega i mokraćnih kanala, bolesti organa za varenje, bolesti kože i zapaljenog reumatizma. Ovde možete naći krevet u privatnom smeštaju i za 800 dinara

Pročitajte i  Skupo košta, a ništa ne donosi - Evo šta ISTINSKI znači biti SRBIN!

Sokobanja

Nlazi se u podnožju planine Ozren i ona je jedna od najposećenijih našuh banja. Preporuka je za sve one koji leče astmu, anemiju, psihičke probleme i imaju ortopedske probleme. ležaji u privatnom smeštaju su oko 350 i 600 dinara, dok su aparmani malo skuplji oko 1600 i 3000 dinara.

banje srbije

Sijarinska banja

Ova predivna banja ne nalazi u blizini Leskovca i poznata je po 18 izvora lekovite vode, a posebna atrkcija je gejzir tople vode jedinstven u Evropi i dostiže visinu i do 8 m. Pogodna je za ljude koji imaju oboljenja koštano-mišićnog sistema, imaju problema sa plućima, ginekoloških i stomačnih  problema, i psihički su iscrpljeni. Privatan smeštaj možete naći i za 500 dinara, dok smeštaju u hotelima iznosi i do 2300 i 2900 dinara za noć.

Pročitajte i  Zimnica za 10! OVAKO kiseljenje kornišona USPEVA BAŠ svakoj domaćici

Lukovska banja

Na 35km od Kuršumlije i po broju termalnih voda je jedna od najbogatijih u Srbiji. Pogodna za one ljude koji imaju zapaljeni reumatizam, degenerativni reumatizam, osteoporozu, ginekološka oboljenja, giht.. privatan smeštaj se kreće oko 500 dianra za noć, a hoteli od oko 2000 dinara.

banje srbije

Banja Palić

Smeštena kod Palićkog jezera. Preporuka za ljude koji boluju od išijasa, reume, ginekoloških problema, nervnog rastrojstva i kožnih oboljenja. Pansion košta oko 3000 dinara, a privatan smeštaj može se naći za oko 1800 dinara za dve osobe.

Vrdnik

Ova prelepa banja se nalazi ispod Fruške gore. Oov je vazdušna banja u kojoj se leče sportske povrede i svi oblici reume, povrede mekih tkiva, deformiteti kičmenog stuba, migrene i ginekološki problemi. Smeštaj u hotelu košta od 1800 do 5660, a privatan smeštaj se može naći za oko 600 dinara po krevetu.

Pročitajte i  Ovako su nekada Crnogorci branili ćirilicu: Postupak ovih učitelja jedan je od najlepših i najpotresnijih primera čojstva i junaštva

banje srbije

Banja Junaković

Nlazi se u blizini Apatina. Njena voda dostiže temperaturu i d0 50 stepeni,a dubinu i do  700 m. Lekovitost ove vode se meri sa onim u Karlovim Varima. Pogodna za obolje kostiju,deformitete kičmenog stuba i ekstremiteta, zapaljeni reumatizam i za lečenje steriliteta. Cena privatnog smeštaja se kreće oko 700 dianra dok polupansion košta od 1800 do 3180 dinara.

Izvor. Prvi.info.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime