У нашим бањама можете наћи смештај и за 400 динара, а ево које све бољке можете излечити

0
4165

Ако немате пара за море, а имате годишњи одмор који морате да искористите нудимо вам најбоље опције како да га искористите. Наше бање, ем су лепе, ем су лековите, а и јефтине, су бар неке од њих.

banje srbije

Пролом бања

Ова дивна бања се налази 23км од Куршумлије и овај крај је поред Ђавоље вароши познат по богатој култури и многобројним манастирима који се налазе у околини. препоручује се људима који болују од бубрега и мокраћних канала, болести органа за варење, болести коже и запаљеног реуматизма. Овде можете наћи кревет у приватном смештају и за 800 динара

Сокобања

Нлази се у подножју планине Озрен и она је једна од најпосећенијих нашух бања. Препорука је за све оне који лече астму, анемију, психичке проблеме и имају ортопедске проблеме. лежаји у приватном смештају су око 350 и 600 динара, док су апармани мало скупљи око 1600 и 3000 динара.

Pročitajte i  Најлакши рецепт за роловану пилетину: Ручак никад неће бити укуснији!

banje srbije

Сијаринска бања

Ова предивна бања не налази у близини Лесковца и позната је по 18 извора лековите воде, а посебна атркција је гејзир топле воде јединствен у Европи и достиже висину и до 8 м. Погодна је за људе који имају обољења коштано-мишићног система, имају проблема са плућима, гинеколошких и стомачних  проблема, и психички су исцрпљени. Приватан смештај можете наћи и за 500 динара, док смештају у хотелима износи и до 2300 и 2900 динара за ноћ.

Pročitajte i  10 најлепших планина наше земље идеалних за летовање у Србији

Луковска бања

На 35км од Куршумлије и по броју термалних вода је једна од најбогатијих у Србији. Погодна за оне људе који имају запаљени реуматизам, дегенеративни реуматизам, остеопорозу, гинеколошка обољења, гихт.. приватан смештај се креће око 500 дианра за ноћ, а хотели од око 2000 динара.

banje srbije

Бања Палић

Смештена код Палићког језера. Препорука за људе који болују од ишијаса, реуме, гинеколошких проблема, нервног растројства и кожних обољења. Пансион кошта око 3000 динара, а приватан смештај може се наћи за око 1800 динара за две особе.

Врдник

Ова прелепа бања се налази испод Фрушке горе. Оов је ваздушна бања у којој се лече спортске повреде и сви облици реуме, повреде меких ткива, деформитети кичменог стуба, мигрене и гинеколошки проблеми. Смештај у хотелу кошта од 1800 до 5660, а приватан смештај се може наћи за око 600 динара по кревету.

Pročitajte i  До недавно је живела само у ЛОВАЧКИМ ПРИЧАМА: Откривен ЗЛАТНИ ВИВАК нова врста птице у Србији

banje srbije

Бања Јунаковић

Нлази се у близини Апатина. Њена вода достиже температуру и д0 50 степени,а дубину и до  700 м. Лековитост ове воде се мери са оним у Карловим Варима. Погодна за обоље костију,деформитете кичменог стуба и екстремитета, запаљени реуматизам и за лечење стерилитета. Цена приватног смештаја се креће око 700 дианра док полупансион кошта од 1800 до 3180 динара.

Извор. Први.инфо.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име