Najnovija istraživanja pokazuju da je Srbija zauzela mesto broj 1. na listi evropskih zemalja u kojoj živi najmanje rasista!

Najnoviji talas migrantske krize nagnao je naučnike da podrobno istraže gde bi migranti mogli da imaju najmanje problema, a kao najtolerantnija država ističe se upravo Srbija.

Upravo zbog toga je Srbija “idealna destinacija” za ljude iz Nigerije, Anglole, Kenije, Konga i Kameruna. Tamošnji mediji i portali našu državu ističu kao zemlju gde njihovi građani mogu najopuštenije da žive, bez da strahuju da će biti napadnuti zbog boje svoje kože.

Pročitajte i  Nova godina kroz vekove: Kako se u različitim istorijskim periodima Nova godina proslavljala u Srbiji

– Uprkos zlim pesmama tokom fudbalskih utakmica, Srbija je u studiji Univerziteta Harvard rangirana kao najmanje rasistička zemlju u Evropi – navodi se u izveštaju nigerijskih organizacija.

– Zabeleženo je da su Srbi ozlojeđeni prema zapadnjacima koji žive u zemljama koje su učestvovale u bombardovanju Jugoslavije 1999. godine. Međutim, za Afroamerikance, boravak u velikim gradovima je bezbedan.

Pročitajte i  Nesrećna ljubav Branka Radičevića: Svojoj voljenoj posvetio je OVU pesmu, za koju danas svi misle da je Čolina

Izvor: Dnevno.rs

Inicijalizacija u toku...

1 KOMENTAR

  1. Stara latinska poslovica kaže-ćuvaj se Danajaca i kad darove donose..Ovo je perfidna igra zapadnih degenerika kako da usmere talase migranata prema omrznutoj i poniženoj Srbiji.Nisu ovo komplimenti iz poštovanja prema srpskoj ‚‚ velikodušnosti i ne-rasiZmu‚~ već poruka migranitma u stilu- požurite u Srbiju tamo vas vole!

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime