Најновија истраживања показују да је Србија заузела место број 1. на листи европских земаља у којој живи најмање расиста!

Најновији талас мигрантске кризе нагнао је научнике да подробно истраже где би мигранти могли да имају најмање проблема, а као најтолерантнија држава истиче се управо Србија.

Управо због тога је Србија “идеална дестинација” за људе из Нигерије, Англоле, Кеније, Конга и Камеруна. Тамошњи медији и портали нашу државу истичу као земљу где њихови грађани могу најопуштеније да живе, без да страхују да ће бити нападнути због боје своје коже.

Pročitajte i  На Велику суботу обавезно учините добро дело! Обичаји који вековима важе међу Србима

– Упркос злим песмама током фудбалских утакмица, Србија је у студији Универзитета Харвард рангирана као најмање расистичка земљу у Европи – наводи се у извештају нигеријских организација.

– Забележено је да су Срби озлојеђени према западњацима који живе у земљама које су учествовале у бомбардовању Југославије 1999. године. Међутим, за Афроамериканце, боравак у великим градовима је безбедан.

Pročitajte i  Хлеб треба поштовати: Снажне речи патријарха Павла промениће вас из корена

Извор: Дневно.рс

Inicijalizacija u toku...

1 KOMENTAR

  1. Stara latinska poslovica kaže-ćuvaj se Danajaca i kad darove donose..Ovo je perfidna igra zapadnih degenerika kako da usmere talase migranata prema omrznutoj i poniženoj Srbiji.Nisu ovo komplimenti iz poštovanja prema srpskoj ‚‚ velikodušnosti i ne-rasiZmu‚~ već poruka migranitma u stilu- požurite u Srbiju tamo vas vole!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име