Старински рецепт за кох са којим нема грешке: Овако су га правиле наше баке

0
938
Фото: Јутјуб/принтскрин

Потребно је за кору:

8 јаја
8 кашика шећера
8 кашика гриза
2 кашике брашна

Прелив:

2 л млека
10 кашика шећера
2 ваниле

Припрема:

Пенасто умутите јаја, па додајте шећер, брашно и гриз. Затим сипајте у плех и пеците око 40 минута.
Док се кора пече, ви скувајте прелив од млека, шећера и ваниле.
Преко вруће коре прелијте вруће млеко и то је то. Kад се охлади послужите.

Pročitajte i  Икона Богородице Пећке: Учинила је многа чуда у граду Пећи, ношена је у литији кроз град и од куће до куће домаћина

Извор: Glossy

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име