Старински рецепт за кох са којим нема грешке: Овако су га правиле наше баке

Потребно је за кору:

8 јаја
8 кашика шећера
8 кашика гриза
2 кашике брашна

Прелив:

2 л млека
10 кашика шећера
2 ваниле

Припрема:

Пенасто умутите јаја, па додајте шећер, брашно и гриз. Затим сипајте у плех и пеците око 40 минута.
Док се кора пече, ви скувајте прелив од млека, шећера и ваниле.
Преко вруће коре прелијте вруће млеко и то је то. Kад се охлади послужите.

Pročitajte i  Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

Извор: Glossy

Народно веровање: Шта да урадите на Врбицу и Цвети да бисте били здрави и лепи

На Лазареву суботу, или другачије- Врбицу, некада су ђаци...

Искористите јединствену прилику: Закупите локал на београдским пијацама!

Овом приликом обавештавамо јавност да је  ЈКП „Београдске пијаце“...