STIGAO I SMS BROJ ZA POMOĆ TEODORI: Od nas zavisi! Spasimo život devetogodišnjoj Teodori Vranješević, omogućimo joj transplataciju kostne srži!

0
827

Pomoć Teodori Vranješević (9) iz Kragujevca, oboleloj od teškog oblika malignog oboljenja – akutne mijeloidne leukemije!

Našoj Teodori potrebna je pomoć svih nas kako bi otišla na transplantaciju kostne srži u Frankfurt, u jednu od najeminentnijih evropskih zdravstvenih ustanova – Univerzitetsku dečiju kliniku.

pomoć teodori vranješević

Za ovu operaciju potrebno je sakupiti 350 000 evra.

Od 13. maja prošle godine, na Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta „Dr Vukan Čupić“ u Beogradu počela je besomučna borba lekara za Teodorin život, ali i bitka malene devojčice sa naletima opake bolesti i iscrpljujućom agresivnom terapijom.

Pročitajte i  NALAZI SE NA VRHU ZGRADE VLADE SRBIJE I NA SVIM NAŠIM NOVČANICAMA: Ova žena se krije iza čuvene statue koja nosi naziv Srbija!

Teodora je prošla 5 ciklusa hemioterapije, ali brojne komplikacije sprečile su željene rezultate. Majka Nataša sa Teodorom sada prakrično živi na Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta “Dr Vukan Čupić” u Beogradu. Otac Boda je u Kragujevcu sa sinom i pokušava da zaradi za lečenje svog deteta.

Od danas pomoć je moguće uplatiti i SMS porukom, tako što ćete upisati 292 i poslati SMS na broj 3030. Broj za slanje poruka obezbedila je Fondacija „Budi human“ Aleksandra Šapića.

Pročitajte i  Provereni recept naših baka za skidanje kilograma: Nisu za džabe jele ovo pre obroka!

pomoć teodori vranješević

Uplatu novčane pomoći za Teodorino lečenje moguće je izvršiti i putem dinarskih i deviznih računa Bogdana Vranješevića u Erste banci:

DINARSKI RAČUN:
340 – 32003872 – 78

DEVIZNI RAČUN:
CORRESPONDENT BANK FOR 978 INCOMING PAYMENTS:
(NAVESTI OZNAKU VALUTE)
SWIFT CODE: GIBAATWG

ERSTE GROUP BANK AG WIEN, AUSTRIA
ACCOUNT OF THE BENEFICIARY WITH:
SWIFT CODE: GIBARS22

Pročitajte i  Da li treba farbati jaja u crno? Evo kako Srbi obeležavaju Vaskrs kad je kuća u žalosti

ERSTE BANK A.D. NOVI SAD
BENEFICIARY:
IBAN RS35340000003200387278
NAME VRANJEŠEVIĆ BOGDAN
ADDRESS LEPENIČKI BULEVAR 27, KRAGUJEVAC, SERBIA
International Payments Department
Erste Bank a.d., Novi Sad

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime