STIŽE NAM NOVA GODINA: Evo šta treba da uradimo kako bi nam se ostvarile sve želje koje zamislimo!

0
1418

Ljudi su uvek prepuni želja, zahteva i prohteva, i sama sam jedna od njih sa mnoštvom snova, planova i vizija za bolje sutra. Svako od nas čeka ili traži najbolji trenutak da ispuni neku od svojih želja. Čini se da je nadolazeća nova godina idealna šansa i prilika za tako nešto, zar ne? Ako jeste onda da se mi fokusiramo na temu predstojeće godine, novih početaka, novih nas od tog famoznog 1. januara!

Bili vi spremni ili ne nova godina polako ali sigurno kuca na vrata, pripremite papir i olovku.

nova-godina-1

Šta li je to toliko privlačno u ovom 1. januaru pa svi kao ludi ga čekamo da bi otpočeli na sopstvenom usavršavanju  i sređivanju života. Zašto ne izmislimo više takvih januara u toku godine?

Pročitajte i  Имамо посебну понуду за наше читаоце! Представљамо вам књигу СРБИЈОМ која ће вас очарати јер поносно представља нашу предивну земљу  

Činjenica je da će većina nas  u Novoj godini, po ko zna koji put, poželeti da izgleda bolje, mršavije, vitkije, da jede zdravije, živi životom bez stresa, ostavi cigare, smanji alkohol…

Međutim, činjenica je i da će se retko ko  zaista i pridržavati novogodišnjih odluka, dok će mnogi pokleknuti već prvih dana Nove nam godine…

Pitanje koje se nameće je: Kako se pridržavati svih tih divnih želja cele godine?

nova-godina-3

Tajna uspeha je, kako kažu dragi psiholozi, biti realan u postavljanju ciljeva! Kažu da dan traje 24 sata, što znači da imamo da podelimo te časove na 8 sati spavanja, 8 sati rada, i 8 sati slobodnog vremena. Nekima od vas i ne treba 8 sati sna pa te časove dodajete radu ili slobodnim aktivnostima.

Uvek se žalimo kako nemamo dovoljno vremena za sebe, ali da se ne lažemo 8 sati nije mala stvar, za to vreme možete da skuvate, očistite kuću, igrate se sa vašom decom, i naštrikate dobar deo šala ili nacrtate lep portret. Sve je stvar organizacije i volje, na vama je samo da li to želite ili ne.

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

Svaki dan, korak, po korak, ne morate iz korena da menjate svoje navike, niko to ne traži od vas pa ne morate ni vi sami, već svakodnevnim sitnim navikama, drugačije i lepše obojite svoj dan, a pri tome i svoj život. Ako budete mislili da ne možete da sprovedete svoje planove do kraja-sigurno je da ne možete jer ste unapred sebe ubedili u tako nešto, ali ako mislite suprotno od toga, onda ćete naći način kako to da izvedete. Ako vas vaši ukućani ometaju u realizaciji istih, upišite neki kurs koji vas interesuje preko popusta ili nadjite nešto jeftino, što se uvek može naći ako se traži, jer ako čovek nešto želi, to želi njega.

Pročitajte i  Имамо посебну понуду за наше читаоце! Представљамо вам књигу СРБИЈОМ која ће вас очарати јер поносно представља нашу предивну земљу  

nova-godina-2

Zakoračite opmitistično i hrabro u ovu Novu godinu, naoružajte se strpljenjem koje je jako bitan faktor u životu, osmehom, čeličnom voljom i budite sigurni da uspeh neće izostati. A možda je pravo vreme da krenete još danas, pa zašto bi čekali baš taj famozni 1. januar kada je 20. ili neki drugi decembar isto toliko super , pa možda čak i više super i povoljniji za sprovođenje planova nego izvikani 1. januar.

nova-godina

Autor: Martina Ilić

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име