Supreme Steak u Galeriji mesto svih dešavanja: Džaja proslavio 75. rođendan

0
224

Treća Zvezdina zvezda Dragan Džajić napunio je 75 godina i tim povodom njegovi najbliži prijatelji iz Crvene Zvezde organizovali su ručak iznenađenja u restoranu Supreme Steak u Galeriji Beograd.

Nakon niza događaja kojim je obeleženo 30 godina od najvećeg uspeha jugoslovenskog fudbala, Džaja je rođendan proveo uz najbliže prijatelje i naše najveće legende Vladimira Petrovića Pižona, Duleta Savića, Svetozara Mijailovića, Mitra Mrkelu, Mazu Vasilijevića, Dragišu Binića, Zorana Filipovića…

Pročitajte i  Verovanja na Đurđevdan: Pogledajte u NEBO! Ako vidite oblake - bolje je da prespavate godinu

U restoranu Supreme Steak  rekli su da su izuzetno ponosni što su mogli da ugoste našu najveću legendu i da su bili veoma srećni što su mogli da predstave meni i enterijer ovog novog prestoničkog ekskluzivnog restorana.

Dodaju i da je to ona vrsta restorana u kom se vreme usporava i prepuštanje čulima postaje jedina misija. Ukoliko ste hedonista koji voli da uživa u ukusima, ovo je mesto gde steak vodi glavnu reč. Međutim, iako će se u jelovnik ovog restorana prvenstveno zaljubiti obožavaoci stejkova, tu mogu da uživaju i ljubitelji morskih plodova i mediteranske kuhinje.

Pročitajte i  Velike promene pred finale Eurosonga: Evo koju je poziciju naša Konstrakta sada zauzela na kladionicama

Pored toga, Supreme Steak Galerija zaklonjen je drvenim panelima tako da se gubi utisak da se nalazi u šoping centru. Neobični detalji enterijera, koje potpisuje naš čuveni arhitekta Bojan Šupeljak, učiniće da ovaj restoran postane mesto koje nećete zaobići kada želite da na poseban način obeležite posebne životne trenutke ili da od bilo kog dana napravite poseban dan.

Pročitajte i  Turističko-kulturno-gastronomski ritam Srbije u Briselu

Specijalitete iz ovog restorana možete da probate i ekskluzivno preko CarGo aplikacije uz besplatnu dostavu.

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime