Свако треба да зна: Ево шта значи ако сте рођени парног, а шта непарног датума

0
2432

Сваки однос бројева и њихова комбинација носе посебно значење и одређују животни пут, пише Дневно.рс.

Најпре, сведите свој датум рођења, дан, месец и годину рођења на једноцифрене бројеве. Тако, ако сте рођени 23.11.1980. године, ваши бројеви су следећи:

Дан = 23 = 2 + 3 = 5
Месец = 11 = 1+1 = 2
Година = 1 + 9 + 8 + 0 = 18 = 1 + 8 = 9

Тако је ваша комбинација 5-2-9, односно непар, пар, непар.

1. Непар – непар – непар

Овим особама предвиђено је да су њихове тежње усмерене ка свему што је “светло”. Најчешће имају наклоност према уметности, али су им врло блиска окултна и друга тајна учења. Осећајни су, продуховљени и племенити. У животу су велики сањари. Поприлично се тешко сналазе у практицним пословима. То ни у ком случају не значи да не поседују изузетно квалитетну и креативну енергију. Ове особе живе за љубав, али и од љубави често страдају. На емотивном плану најтеже успостављају равнотежу, ту су најосетљивији и најрањивији. Чини се некада да ове особе дословно посрћу под бременом властитих осећања. Имају дивну и широку душу. Умеју да саосећају са ближњима, удубљују се у њихове проблеме, напросто желе да помогну свима и не штеде себе када су другоме на услузи. Kада почну да се љуте на друге, ту љутњу могу са свим жаром да пренесу и на себе саме, па су тада склони и испадима беса.

2. Непар – непар – пар

Ове особе су изразито емотивне. Само ту њихову емотивност они тако вешто прикривају, да у појединим моментима и сами поверују како су “оперисани” од осећања. Због тога често остају крајње загонетне за околину. Све док о својим плановима и намерама ове особе не причају или не упознају чак ни своје најближе, све док су на другим темама, за њих “нема зиме”.

Pročitajte i  Патријарх Павле ПРЕДВИДЕО судбину Јоаникија: Због његових речи владика се заплакао

Ћутање је за њих права формула и тајна успеха. Уколико проговоре, остаће потпуно незаштићени и многи ће им без разлога стајати на путу и покушавати да их угрозе и понизе. То је нека врста кажњавања бољег од стране горег, па особе из ове комбинације морају рачунати на стални живот под маском.

Уколико им се догоди да се определе за уметничко стваралаштво, неминовно за собом остављају маестрална дела, највише уметничке и естетске вредности.

3. Непар – пар – непар

Овим особана суђено је да се у животу исказују као градитељи. Из ове комбинације су регрутовани најпознатије светске архитекте и изумитељи. Опредељивање за остваривање каријере у некој другој области су доста мање.

Ове особе су међу најрепрезентативнијим носитељима хармоније склада и јединства. Kод њих има свега што је потребно било којој другој комбинацији и зато се могу успешно уклопити са особама из било које комбинације.

4. Пар – непар – непар

Ове особе себе сматрају великим практичарима, способним рационалистима и првенствено људима од акције, њима је суђено да латентно нагињу мистицизму и окултним учењима. Ипак, то им даје предност у односу на оне који су се определили или за материјално или за духовно царство.

Pročitajte i  Монахиња на самрти ОТКРИЛА је ТАЈНУ: Ово је ЗНАК да најбоље тек долази

Kарактеристично је да се особе из ове комбинације могу окушати у свим спортским дисциплинама, најразличитијим учењима и наукама, да нема области у животу која им је страна или недоступна, само је питање њихове жеље.

5. Непар – пар – пар

Ове особе одликује изванредна умереност на емотивном, душевном и духовном пољу, ако и на свим осталим пољима живљења. Предвиђа им се сигуран успех уколико се буду бавили и посветили природним наукама. Може се рећи да су рођени математицари и суптилни физичари, али да се могу са максималним успехом исказати и као свестрани биолози, посвећени ботаничари, аналитични еколози. Они никада и ни под каквим условима не дозвољавају себи бурну реакцију, без обзира на одређене ствари и појаве које излазе из круга нормалности и сврсисходности. Делују као да их апсолутно ништа не иритира. То није тачно, већ они успевају све и свакога да доведу на праву меру и право место, па не желе да праве непотребни циркус.

6. Пар – непар – пар

Спољашња хладноћа ових особа само је последица максималне уравнотежености, која омогућава да се у свакој прилици реагује бритко, хладне главе и крајње одмерено и примерено. Посебно им од руке иду они послови где се тражи организација ширих размера. Само они су у могућности да знају у сваком трену што се догађа на ком делу опсежне акције и увек имају при руци више спремних алтернатива за сваки проблем који може да искрсне. Са лакоћом и ненаметљивом спонтаношцу и сигурношцу знају да наметну своју вољу околини.

Pročitajte i  Банана сплит торта: Посластица коју сви обожавају

7. Пар – пар – непар

Овим особама је ближи и приступачнији физицки свет. То посебно долази до изражаја уколико ове особе одлуче да направе каријеру као лекари, хирурзи, психолози или психијатри. Њихова дијагностика је фантастицна.

Њима као да је суђено да помажу другима и да при томе не воде рачуна о својим интересима. Увек су при руци и спремни да помогну. Немате попуст зато што сте им стари пријатељ, нити лошији третман што вас не познају или су пак са вама у свађи. Ова комбинација даје особе које имају врло широко образовање, проистекло из још ширег погледа на свет и фантастицног увида и владања морем тако разнородних подручја, појава и ствари.

8. Пар – пар – пар

Kод ових особа наглашава се пуна окренутост земаљским стварима. Ове особе су свесне својих недовољних потенцијала да саме стварају уметничка дела на вишој инстанци па се задовољавају праћењем и познавањем уметности на највишем нивоу. Ретко се сами упуштају у авантуру уметничког стварања јер су свесни својих домета. Евентуално их може испровоцирати туђи изузетно низак уметнички домет и величање испразности.

(Стил.курир.рс)

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име