Феноменална “швалер – торта”: Богата и кремаста, за све видове славља

0
3998

Састојци за 3 коре:

15 беланаца
45 кашика шећера
300 грама сецканих ораха
6 кашика презли
3 кашике брашна

Фил:

15 жуманаца
150 грама шећера
2 маргарина
150 грама прах шећера
2 пудинга од ваниле
500 милилитара млека

Припрема:

швалер торта

Коре: Направити 3 коре и то сваку посебно. Умутити 5 беланаца са 15 кашика шећера, додати кашику брашна и 3 кашике презли, мало сока од лимуна и на крају 100 грама сецканих ораха. Плех обложити пек папиром, ставити смесу и пећи 20 минута на 150 степени. Тако направити 3 коре.

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

Фил: Умутити 15 жуманаца са 150 грама шећера на пари. Оставити да се охлади. Посебно скувати 2 пудинга од ваниле у 1/2 литре млека, па и то додати охлађеном филу. Умутити 2 маргарина са 100 грама прах шећера и сјединити са охлађеним филом. Све добро измешати.

Филовати торту. Премазати је филом и одозго. Ставити шлаг пре служења.

Pročitajte i  Имамо посебну понуду за наше читаоце! Представљамо вам књигу СРБИЈОМ која ће вас очарати јер поносно представља нашу предивну земљу  

recepti.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име