Све време ПОГРЕШНО барите јаја – Ово је ПРАВИ начин за припрему незаобилазна намирнице

0
1867

Kако да скувате јаја без кувања у кључалој води открила је у књизи “Kако скувати вука” М. Ф. K. Фишер, писац бројних књига о припремању хране. Фишерова предлаже две методе како да укусна и сочна јаја спремите на прави начин.

јаја за фарбање

Њене методе потичу још из 1942. када је и објавила поменуту књигу. Први начин је да ставите јаје у хладну воду чиме ћете спречити кору јајета да пукне, а затим кувати на благој ватри, а никако у кључалој. Kако Фишерова тврди, јаје ће бити скувано у потпуности, али ће укус бити знатно бољи.

Pročitajte i  Имамо посебну понуду за наше читаоце! Представљамо вам књигу СРБИЈОМ која ће вас очарати јер поносно представља нашу предивну земљу  

Други начин је да потопите јаје у хладну воду у малој посуди и грејати. Чим вода крене да кључа, одмах склоните тигањ или шерпу у којој спремате јаја са ватре и можете да једете.

Магазин Новости

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име