Сви на рафтинг овог лета: На реци Тари чека вас највећи центар активног одмора на Балкану!

0
1655

Сви заљубљеници у активан и другачији одмор, не морају ићи далеко да би пронашли оно што ће им напунити батерије. На само 300км од Београда чека Вас највећи дом активног одмора на Балкану-РАФТИНГ ЦЕНТАР РТ. На 18-ом километру од града Фоче (БиХ) ка Шћепан пољу дом великог броја адреналинских активности и ове године је отворио своја врата за госте жељне авантуре.
Рафтинг на реци Тари,кањонинг на Невидију и Хрчавки, зип лaјн изнад пивског језера, фото-сафари у јединој Европској прашуми –Перућици, вожња кводова, јахање коња …су само неки од излета које овај центар нуди.

Поглед из ваздуха на РТ центар

“Ове сезоне очекујемо рекордан број гостију, због тренутне ситуације са летовањима у страним државама” –каже нам љубазни домаћин, Милан Говедарица, власник Рафтинг центра РТ.
“Сваке године од априла до краја октобра код нас врви као у кошници” наставља домаћин, а ове године се тражи место више,што нам је неизмерно драго, наравно. Готово сви наши гости долазе препоруком оних који су већ били код нас а ми се својски трудимо да то поверење и оправдамо. Сваки наш гост долази као странац а одлази као пријатељ”, истиче Говедарица.

Порука за све госте

Рафтинг центар РТ је своја врата за прве госте отворио у јуну 2018. године али поред тога што су релативно нови, туризмом и угоститељством се успешно баве више од једне деценије.
“ Имамо велики број посетилаца и они нису нас одабрали случајно, пуно рада и труда стоји иза наше популарности, велики број запослених,велика брига, константан рад и тежња да свима боравак учините незаборавним, су оно што наши гости препознају и цене…”

Задовољни гости Рафтинг центра

Рафтинг центар РТ има 220 лежајева распоређених у бунгаловима и собама. Готово сви имају сопствено купатило, истичу у Рафтинг центр РТ, само неколико бунгалова нема сопствено купатило и направљени су наменски ради аутентичности, углавном странци траже такав смештај, желе потпун доживљај као некада, када није било овакве комоције већ су рафтери жељни авантуре спавали у шаторима…
“Ове сезоне смо направили још бунгалова, нешто комфорнијих, са сопственим купатилима, мини баром, телевизором, ђакузи кадама…овај смештај је идеалан за оне који остају код нас дуже и желе већи комфор…све више је популаран тзв. одмор у природи, наши гости дођу на викенд а онда им се толико свиди да остану по неколико дана дуже”,смеје се домаћин. “Свима излазимо у сусрет каже, дајемо попусте, гратис излете, припремамо оброке по жељи, чувамо децу, љубимце…трудимо се”.

Бунгалови и собе у Рафтинг центру
Смештај у природи за љубитеље активног одмора

“Храна овде је прича за себе, свакодневно послужимо око 1000 оброка и то каквих. Наша кухиња ради и мора да ради као швајцарски сат и веома смо поносни на то. Сви наши оброци се припремају на лицу места, од домаћих производа. Наше вредне куварице, којима дугујемо неизмерну захвалност,раде 24/7,сваки дан,7 месеци у години” ,истиче Милан. Све намирнице су свеже и углавном органске од локалних произвођача, а оброци домаћи, традиционални, обилни…телетина испод сача, пастрмка са роштиља, домаћи кајмак, уштипци са домаћим џемом…даме нам замерају да се за викенд угоје код нас “, кажу у шали домаћини али све то се брзо потроши на води.

Гостима се служи домаћа, органска храна у обилним порцијама

“Морам да напоменем за оне који желе нудимо вегетеријанску и веганску кухињу”, каже домаћин. “Моја супруга је дугогодишни вегетеријанац и инсистирала је на таквим оброцима и морам признати да је то пун погодак, наши гости који су на оваквој врсти исхране често истичу да на путовањима остану гладни а код нас се и угоје још…”, шале се домаћини. “Са некима смо остварили сарадњу па су организовали скупове и предавања на тему специјалне врсте исхране а ми онда крадемо идеје и рецепте од њих .”
“Сарадњу са својим гостима остварујемо свакодневно, готово у свакој групи гостију имате некога ко је власник неке фирме, веће или мање па готово свакодневно организујемо тим билдинге. Имамо широку понуду активности, поред незаобилазног рафтинга ту је паинтбалл терен, терен за одбојку и фудбал, велика сала за састанке са неопходном аудио и видео опремом а ове сезоне смо направили велику кровну терасу идеалну за презентације, коктеле, пословне ручкове… велики број фирми је из Србије и због тога смо отворили наше представништво у Новом Саду са лиценцом ораганизатора туристичких путовања и сву правно-папиролошку подршку можемо да обезбеднимо без непотребних иностраних трошкова.”
За оне који немају сопствени превоз постоје гарантовани поласци сваког петка из Новог Сада и Београда…
Плаћање је могуће обавити чековима грађана, на неколико рата, платним картицама, АДМ забранама, уз одличне попусте за веће групе, породице и слично…
А домаћини најављују изненађење за наше храбре медицинаре као гест захвалности. Ваучере за бесплатан боравак 3 дана у Рафтинг центру РТ.

За додатне информације посетите сајт www.rafting-tarom.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име