Тајна српског градића који одолева корони: Поред самог ЖАРИШТА је, а нема ниједан забележен случај

0
1256
Фото: Јутјуб/принтскрин/РТС

У Србији је вирусом корона тренутно инфицирано више од 1.000 особа, у Златиборском округу потврђено је 11 случајева, а Ваљево је такође једно од жаришта, међутим, општина Kосјерић која се налази на пола пута између Ваљева и Ужица и даље нема ниједног зараженог!

Ово место успешно одолева невидљивом непријатељу и зато се може рећи да је тренутно попут италијанског градића Ферера Ербоњоне, који иако се налази у срцу Ломборадије, нема ниједан потврђен случај заразе.

Pročitajte i  Срамно: Наставница из Подгорице добила ОТКАЗ јер је ђацима рекла да су Црнгорци - СРБИ!

– Грађани су веома дисциплиновани, на улицама се ретко ко може видети, и ако изађу носе маске и рукавице. За све време трајања полицијског часа није евидентирано ниједно кршење, нити је написина ниједна пријава. Према препорукама ЗЗЈЗ вршимо дезинфекцију јавних површина и стамбених зграда хипохлоридом – изјавио је за РИНУ, Жарко Ђокић председник општине Kосјерић.

Pročitajte i  Ђурђевданско чудо: Дечак након умивања водом са извора Светиња одмах прогледао и први пут видео мајку

Према његовим речима, у самоизолацији тренутно се налази 56 особа, јер су се вратиле са путовања и полиција их проверава три пута дневно, за сада су постојала само три сумњива случаја и код њих је резултат теста био негативан.

КУРИР

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име