TARABIĆI PREDVIDELI TRAMPOVU POBEDU: “Kraljevo bure”, misteriozni artefakt iz Kremana u kojem se krio kralj Petar Prvi čini čuda prema rečima Pjevića!

0
1334

“Kraljevo bure”, misteriozni artefakt iz Kremana, rodno mesto najvećih srpskih proroka- Tarabići, je prema tvrdnjama Dragana Pjevića zaslužno za pobedu Donalda Trampa.

tarabići 1

Naime, Dragan Pjević, samoprozvani čuvar Kremanskog proročanstva, je 4. novembra, pre predsedničkih izbora u SAD, u bure u kojem se skrivao kralj Petar Prvi i u kojem sada stoji drvena skulptura sa njegovim likom stavio Trampovu fotografiju.

Verovanje kaže da se zarad ličnog uspeha valja slikati sa kraljem u buretu, koje, prema rečima Pjevića, čini čuda.

– U želji da u Americi pobedi gospodin Tramp i pod sugestijom više sile postavili smo njegovu sliku u mistično “kraljevo bure”, sa nevericom da će on pobediti Klintonovu, jer su sva istraživanja bila na njenoj strani. Znajući da ovo bure u Kremni radi čuda, Tramp je postao predsednik – ponosno ističe Pjević i dodaje da je Kremansko proročanstvo i predvidelo njegov dolazak na čelo SAD.

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

tarabići

 

Naime, u predskazanjima Mitra Tarabića opisana je osoba koja podseća američkog biznismena sledećim rečima:

“Poslje ovog rata na prijestolje svijeta doći će jedan plemenit i dobrodušan riđi čovek. Blago onome koji to doživi, jerbo će taj riđokosi svijem ljudima donijeti sreću.”

– Znaci pored bureta i Kremansko proročanstvo su ukazali na njegovu pobedu. Zato ćemo mu dostaviti knjigu “Proročanstva” i zamoliti ga da poruke dobro analizira jer će mu ona reći šta dalje treba da radi i kako da se odnosi prema Kremnima da bi ostao upamćen kao uspešan vladar. Nadamo se samo da se novi predsednik SAD neće poneti prema Kremnima ko Koštunica i Tadić, pa da važi za neprimećene vladare – kaže Pjević.

Pročitajte i  Ћирило и Методије су Словенима подарили писменост како би разумели хришћанску мисао

On objašnjava da to što je Tramp baš 45. predsednik Amerike nosi veliku simboliku, zbog mističnosti tog broja.

tarabići 1

 

– Kremanski prorok Miloš Tarabić živeo je 45 godina. Sadašnji srpski patrijarh gospodin Irinej je 45. po redu, pa se, pored ostalog, očekuju dobra istorijska dešavanja za državu Srbiju za vreme vladavine novoizabranog američkog predsednika – tvrdi on.

Pročitajte i  Родитељи, ово није за игру: Видео игрице, чак и оне стратешке, заглупљују децу!

Predvidela Koštunicu i Tadića

Prema “Proročanstvu”, onaj ko želi presto prvo mora da dođe u Kremnu, a praksa je i potvrdila vezu ovih ovakvih događaja.- Pred izbore 2000. Kremnu je posetio Vojislav Koštunica i postao predsednik SRJ, a 2004. isto je učinio i Boris Tadić, pa postao predsednik. Obojici pred izbore istraživanja nisu davala šanse da pobede, ali u Kremni su čuda moguća. Aktuelni predsednik Nikolić nije se 2012. odazvao da poseti Kremnu, pa smo u želji i pod sugestijom više sile u četvrtak pred izbore stavili njegovu sliku u “kraljevo bure” – kaže Pjević.

Izvor:kutaknet

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име