Nova pesma i spot Zdravka Čolića “Tebe čuvam za kraj” posvećeni su njegovoj supruzi Aleksandri.

Najveća muzička zvezda sa ovih prostora, Zdravko Čolić, još jednom je zbog čega je toliko omiljen među ženama, jer na ovakvu izjavu ljubavi nijedna žena ne bi ostala ranodušna.

Kadrovi za spot snimani su u Lisabonu, a na samom kraju numere pojavljuje se lik Aleksandre Čolić sa kojom je slavni pevač već 17 godina u ljubavi.

Pročitajte i  Urnebesno: Odgovor cara Dušana papi Inoćentiju VI i celom Vatikanu na pismo za Badnji dan, metodom "svakom po zasluzi"

– Imao sam ideju da se spot snimi u Lisabonu s obzirom na muziku, te smo režiser spota i ja razmišljali o tome. Žanr pesme je takav, da je to jedna vrsta salse, asocira malo ka fadu i na latino muziku, neki Portugal, neki polubrazilijano i konačni izbor pao je na Lisabon – otkrio je čuveni Čola, koji u spotu ima ulogu fotografa koji, lutajući romantičnim ulicama portugalske prestonice i divljom obalom Atlantskog okeana, pravi kolaž raznovrsnih fotografija, koje potom sklapa u mozaik, tražeći onu pravu fotografiju koja će sklopiti mapu. I na kraju spota publika ima priliku da vidi konačnu sliku, tj. lice žene koju on “čuva za kraj” – Aleksandru Čolić, sa kojom je pevač u braku već 17 godina, majku njegove dve kćerke, Une i Lare.

Pročitajte i  Božićni običaji koji se polako zaboravljaju: Koledari, čarojice ili vješalice pevaju moleći za sreću, snagu i ljubav

Pogledajte spot i poslušajte pesmu

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime