Никола Тесла био опседнут бројевима 3, 6, 9: Мислили су да је ЛУД, а заправо ови бројеви крију ВЕЛИКУ ТАЈНУ

0
2483
Foto: Autor: Napoleon Sarony - Marc Seifer Archive, Javno vlasništvo, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=30659157

“Kада бисте само знали сву моћ бројева 3, 6, 9, онда бисте у рукама држали кључ Универзума.”

Већина генијалних људи осећају више од нас како функционише универзума и скоро сви су били опседнути бројем 3. Најпознатији међу њима био је Никола Тесла, а поред њега и Данте Алигијери. Веровали су да је он божански.

Овај невероватни научник учинио је безброј мистериозних експеримената, али је, заправо, он био највећа мистерија, која до данас није откривена!

Николу је у стопу пратила опсесија бројем 3 и свим цифрама које су дељиве са њим! Сматрао је да су у бројевима 3, 6, 9 налази кључ који отвара врата универзума!

Три пута је ходао око блока пре него што уђе у зграду, чистио би своје тањире са 18 салвета, живео је у хотелским собама само са бројем који је дељив са 3, прао је руке 3 пута заредом.

Он је чак израчунао тачке чворова око планете, повезане са цифрама 3, 6 и 9!

Шта је Никола Тесла покушавао да објасни свету?

Математика је универзални језик и закон. Без обзира на то где сте у универзуму, 1+2 ће увек бити 3! Све у универзуму се придржава овог закона! Постоје обрасци који се природно дешавају у универзуму, обрасци које смо открили у животу, галаксијама, формацијама звезда, еволуцији, и готово свим природним системима. Неки од ових образаца су “Златни пресек” и “Света Геометрија”. То је један заиста важан систем којем се, очигледно, потчињава природа, то је “бинарни систем“ чији модел функционише тако што се почиње од једног и наставља са дуплирањем бројева. Ћелије и ембриони се развијају по овом светом шаблону: 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256…

Pročitajte i  Велика журка на Миљаковцу: Почело одбројавање до отварања новог "Београдског бувљака"!

Неки то зову “Божји план”! Математика, по овој аналогији, је отисак Бога. У вортексној математици, науци стваралачке анатомије, постоји образац који се понавља: 1, 2, 4, 8, 7 и 5 и тако даље 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2, 4 … Kао што можете видети, 3, 6 и 9 не спадају у овај образац. Научник Марко Родин сматра да ови бројеви представљају вектор од трец́е до четврте димензије, који он назива “пољем тока”. Ово поље мора бити енергија виших димензија, која утиче на енергетски низ других шест тачака.

Pročitajte i  Велика журка на Миљаковцу: Почело одбројавање до отварања новог "Београдског бувљака"!

Ренди Пауел, ученик Марка Родина, каже да је то тајни кључ ка слободној енергији, нешто за шта сви знамо да је Тесла савладао.

У Гизи постоје три Велике пирамиде које одражавају положај звезда у Орионовом појасу. Поред њих, постоји и три мање пирамиде које одражавају исти положај. Дакле, налазимо много доказа да природа користи троструку и шестоструку симетрију. Чак, и обично саће име шестоуглу форму. И древни људи су користили ове форме у изградњи њихове сакралне архитектуре.

Да ли је могуц́е да је Тесла открио ову дубоку тајну и користио то знање да прошири границе науке и технике, а да га друштво ни данас не разуме?

У чему је величанственост борја 9? Рецимо да постоје две супротности, назовите их светлост и тама, ако хоц́ете. Оне су као Северни и Јужни магнетни пол. Једна страна је 1, 2 и 4, друга страна је 8, 7 и 5. Баш као и струја, све у универзуму је проток између две поларне стране, као заљуљано клатно: 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2… Међутим, са овим двема странама управљају 3 и 6. 3 управља са 1, 2 и 4, док 6 управља са 8, 7 и 5; а ако пажљиво погледате овај образац, он постаје још више запањујућ: 1 и 2 једнако је 3; 2 и 4 једнако је 6; 4 и 8 једнако је 3; 7 и 8 једнако је 6; 7 и 5 је 3; 5 и 1 једнако је 6; 1 и 2 једнако је 3 … Иста та слика у ширем обиму је заправо 3, 6, 3, 6, 3, 6… Али чак и овим двема странама, 3 и 6, управља 9, што је спектакуларно. Ако пажљиво погледате на образац 3 и 6, схватиц́ете да је 3 и 6 једнако 9, 6 и 3 једнако је 9, сви бројеви заједно су једнако 9, у оба случаја и ако се искључе или укључе 3 и 6! Дакле, 9 означава јединство обе стране. Девет је сам универзум!

Pročitajte i  Велика журка на Миљаковцу: Почело одбројавање до отварања новог "Београдског бувљака"!

Извор: Стил.Курир

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име