The Saint је на Mister D апликацији

0
274

Домаћи сервис за доставу хране Mister D, који је за кратак период остварио сарадњу са преко 1200 ресторана, овог пута је изненадио кориснике склопивши сарадњу са познатим ланцем ресторана The Saint.

„Јако смо срећни што смо проширили број партнера и да је у наше редове стигао и The Saint. Верујем да су њихове пице и пасте избор великог броја Београђана и да сигурно неће погрешити шта год наручили. The Saint је један од наших најпознатијих домаћих брендова, који је на тржишту више од 15 година, а верујем да године искуства говоре довољно и о њиховом квалитету“, рекао је директор Mister D, Марко Станковић.
Овај домаћи сервис послује у чак девет градова широм Србије, и то у Београду, Новом Саду, Нишу, Чачку, Крагујевцу, Крушевцу, Лесковцу, Суботици и Панчеву, а ускоро планира ширење и на остале градове.
„Новембар је месец попуста и акција, те корисници током читавог месеца могу да очекују попусте и бесплатну доставу из великог броја ресторана. Поред Saint специјалитета, у понуди имамо храну из најбољих ресторана међу којима су Walter, KFC, Monument, W sushi, Chickenero, Vapiano, Agi Pasta, Caribic Pizza, Vidovdan 89, Tron, Pascal, LA Fresh и многи други. Стални попусти до чак 50% ће олакшати избор жељеног оброка и донети велику уштеду вашем буџету. Наш дугорочни циљ јесте проширење, али и континуирана брига о корисницима и партнерима“, додао је Станковић.
Уколико још увек нисте корисник, апликацију Mister D можете преузети са App или Play stora.

Извор: Mister D

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име