Наређајте палачинку на палачинку и прелијте ЧОКОЛАДОМ: Добиђете најбољу посластицу која се топи у устима

0
1461
Фото: Јутјуб/Наташине сластице

Састојци:

400 грама брашна
10 кашика шећера
10 јаја + два жуманца
Литар млека
Сунцокретово уље
Чоколадни намаз
Две киселе павлаке
50 грама путера
Kакао прах

Припрема:

Брашно, пет кашика шећера, пет јаја и два жуманца умутите са млеком. Од ретког добијеног теста правите и пеците на уљу веома танке палачинке.

Pročitajte i  Икона Богородице Пећке: Учинила је многа чуда у граду Пећи, ношена је у литији кроз град и од куће до куће домаћина

Одвојите жуманца преосталих јаја и пенасто умутите са остатком шећера. Додајте путер и павлаку, а потом и снег од преосталих беланаца.

Палачинке ређајте и премазујте танким слојем чоколадног намаза. Kада сте потрошили све палачинке, богато украсите торту кремом од јаја и држите у фрижидеру најмање два сата пре сервирања. Поспите какао прахом и послужите!

Pročitajte i  Данас је Спасовдан, дан који доноси СРЕЋУ: Све планове које имате обавезно започните!

Пријатно!

Мондо.рс

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име