Традиција и квалитет: Још један Караван зимнице овог викенда на  пијаци „Ђерам”

0
652
Велики избор зимнице на београдским пијацама

Пијачни караван зимнице биће организован и овог викенда, у суботу и недељу,  30. и 31. јануара на пијаци  „Ђерам“  у периоду од 8 до 16 часова.

У оквиру Каравана зимнице, представиће се пољопривредни произвођачи са својом  слатком и сланом зимницом, медом, занатским производима,  винима. Сви посетиоци  пијаце Ђерам ће  поред свежег воћа и поврћа, имати прилику да пазаре и домаће производе припремљене по традиционалној рецептури.

У разноврсној понуди здравих и квалитетних намирница, сви суграђани имаће могућност да набаве широк асортиман ајвара, различитих салата, компота, пекмеза, сирупа, сувог воћа, сокова и многе друге специјалитете по приступачним ценама.

Квалитетна зимница по приступачним ценама

Организацијом „Каравана зимнице“ ЈКП „Градске пијаце“ показује да у сваком сегменту брине о потребама савременог потрошача, али и да представља значајну карику у пласману аутентичних домаћих производа.

ЈКП „Градске пијаце“ које негује висок степен одговорности и према купцима и према продавцима, подсећа посетиоце београдских пијаца да остану одговорни,  да одржавају препоручену физичку дистанцу као и да носе заштитне маске.

Караван зимнице,  пијаца „Ђерам“ 30. и 31. јануара  од 08 до 16 часова

Улаз слободан!

 

ЈКП „Градске пијаце“ традиција и квалитет

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име