Традиционални рецепт за мусаку: Омиљено јело спремљено на старински начин! Обожаваћете га

0
3324
Фото: Јутјуб/принтскрин/Letina kuhinja

Састојци:

500гр млевеног меса
1кг кромпира
1 главица црног лука
1 кисела павлака
4 јаја
40мл млека
со
бибер
суви зачин
слатка зачинска паприка

На уљу пропржити лук и месо, зачинити по укусу. Kромпире исећи на танке колутиће. Ређати по науљеној посуди прво кромпир, зачинити по укусу, па додати месо и тако све док имамо материјала. Последњи ред су нам кромпири. У посебну посуду умутити јаја, додати павлаку и млеко и све сјединити. Прелити преко мусаке. Пећи на 200 степени 45 минута. Пријатно!

Pročitajte i  Разноликост писма и језика: Народи у Европи који не користе латиницу

Летина кухиња

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име