Tradicionalni recept za musaku: Omiljeno jelo spremljeno na starinski način! Obožavaćete ga

0
581
Foto: Jutjub/printskrin/Letina kuhinja

Sastojci:

500gr mlevenog mesa
1kg krompira
1 glavica crnog luka
1 kisela pavlaka
4 jaja
40ml mleka
so
biber
suvi začin
slatka začinska paprika

Na ulju propržiti luk i meso, začiniti po ukusu. Krompire iseći na tanke kolutiće. Ređati po nauljenoj posudi prvo krompir, začiniti po ukusu, pa dodati meso i tako sve dok imamo materijala. Poslednji red su nam krompiri. U posebnu posudu umutiti jaja, dodati pavlaku i mleko i sve sjediniti. Preliti preko musake. Peći na 200 stepeni 45 minuta. Prijatno!

Pročitajte i  "Jezivo mi je da ispričam!" Sveštenik se SLEDIO od šoka kada je na samrti Dostojevski ispovedao OVE svoje grehe

Letina kuhinja

Inicijalizacija u toku...

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovdje unesite svoje ime